| Mise pro atat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
atat Jezdec
Poeet p?íspivku : 100 Registration date : 15. 04. 08
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:28 am | |
| Pláně před Edorasem
zívnu si, zvednu se a jdu k velitelskému stanu jako bych šel spát proč mám vlastně jít do velitelskýho stanu pomyslím si a vejdu opatrně do stanu | |
|
| |
Ruplikon Admin
Poeet p?íspivku : 877 Age : 30 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:30 am | |
| Pláně Před Edorasem
Zastavila tě ochranka. Dva Rohirové v ukázkově čistých uniformách se zbraněmi skříženými na prsou. Jeden z nich promluvil tichým hlasem ¨Do stanu jen za zvláštních situací či ze zvláštního povolení... | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:36 am | |
| Pláně před Edorasem
myslim že tohle je zvláštní situace promluvím tiše byl jsem s Lpoiem na hlídce a slyšely jsme podezřelý šustění kolem tábora, možná to je jen planej poplach, ale jistota je jistota. Myslim že to by velitel měl vědět tak mě puste! | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:39 am | |
| Pláně Před Edorasem
Stráž přikývla a ty jsi byl vpuštěn. Odhrnul jsi záclonu a vešel do jednoho z pokojů. Byla zde jen postel a stůl na kterém byli plány.Nikoho jsi neviděl Princ Theodred tu není. Ozval se za tebou lhas a když jsi se otočil viděl jsi tam stát Eomera-Maršála Rohanu. Co potřebuješ elfe.? Zeptal se zdvořilým tónem. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:49 am | |
| Pláně předd Edorasem
Byl jsem na hlídce, to asi víte a slyšeli jsme podezřelé zvuky okolo tábora, tak vám to jdu oznámit možná jde o planý poplach, ale říkal jsem si že by jste to měl vědět varoval jsem vás pane vy se zařiďtě jak myslíte, ale já když dovolíte se vrátím za Lpoiem jak se věci mají řeknu ukloním se a jdu směr východ ze stanu | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 5:53 am | |
| Pláně Před Edorasem
Eomer kývnul a všel ze stanu spolu s tebou. Poté ovšem odešel jiným směrem. Když jsi doščel k Lpoiovi , viděl jsi ho jak stále sedí.Věděl jsi ale že očima slídí kde se dá. Když tě viděl kývnul ti ať si sedneš. ROzdělal oheň takže v okolí bylo více vidět. Z dálky jste slyšeli koně jak odjíždí z tábora. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:00 am | |
| Pláně před edorasem
Cože oni odjížděj to si snad dělaj srandu potichu řeknu Lpoiovi a pustim se zas do vyřezávání vyřežu cimbuří a ono a další okno | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:04 am | |
| Pláně Před Edorasem
Lpoi se usmál. Tušil jsem to. Řekl jen pro sebe a pak se otočil na tebe. Oni nejsou válečníci.Oni sou jezdci , když se zaposloucháš určitě je uslyšíš vokolí. Řekl .Skutečně kroužili kolečka k táboru. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:13 am | |
| Pláně před Edorasem
to je pravda řeknu a poodejdu dál za záře ohně lehnu si na zem a pomalu se plížim směrem k dalšímu zašustění plížím se potichu však to pro mě taky není problém už jsem asi deset metrů od toho místa a vidím co to je... | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:16 am | |
| Pláně Před Edorasem
Viděl jsi jak se v ůkrytu stromu schovává nějaká asi metr a půl vysoká postava. KDyž si byl blíž viděl jsi ji do očí. Žhnuly rudou barvou a blížili se k tobě. Náhle si viděl jak proti tobě běží. Byl to Mordorský sKřet. Lpoi si ničeho nevšiml. Asi usnul. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:22 am | |
| Pláně před Edorasem
vytáhnu šavli a udělám pár kroků nazpátek a zakřičim skřet a z mordoru, nečekaná nákštěva ale to už je skřet u mně a napřahuje se V síle se s ním nemůžu rovnat musim si zakládat na rychlosti řekl jsem si a uskočil jsem jeho výpadu jak mně chtěl přeseknout v půli a já uhnul tak se mu meč zasek do země já se mu ti skokem dostal na bok a udělal jsem mu výpad na hlavu | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:24 am | |
| Před Edorasem
Skřet nemohl nic dělat a tak se mrtvej skácel k zemi. Lpoi kterého vzbudil tvůj výkřik se postavil a koukal na mrtvolu u tvých nohou. Pěkné chlapče.. Usmál se ale úsměv mu ztvrl na rtech když se podíval za tebe. Běželo na tebe snad 50 skřetů. Konáci už byli na cestě. Lpoi začal pálit do skřetů a dal ti šanci utéct. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:28 am | |
| Pláně před Edorasem
začal jsem zdrhat po chvíli jsem zandal šavli a vytáh jsem si luk a pro změnu jsem kryl Lpoie aby moh trochu utýct Pojď!!!! zaařval jsem na něj | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:30 am | |
| Pláně Před Edorasem
Lpoi se rozeběhl ale stále střílel. Bylo ti jasné že to nestihne běžel strašně pomalu. Z dáli už jsi slyšel řehtání koní.. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:34 am | |
| Pláně před Edorasem
Přestaň střílet a poběž pořádně já tě kryju řeknu mu a vystřelím dva šípy najednou pak zaačnu zase střílet a doufat že Lpoi umí běhat a že jezdci budou rychlí | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:37 am | |
| Před Edorasem
Lpoi hodil luk na ramena a vzal do ruky meč. Rozeběhl se vší elfskou elegancí a byl skoro u tebe. Skřeti doráželi. Měli jste štěstí že neměli lučištníky. V dálce už Lpoi zahlédl první koně...pak další...a byla tu celá skupina Rohirů. Lpoi vítězně zařval a s mečem v ruce stál a čekal. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:43 am | |
| Pláně před edorasem
Vyslal jsem poslední šíp a vytáh si šavli bok po boku se Lpoiem jsme stáli a čekali na příjezd rohirů první skřeti už k nám byli naa patnáct kroků a my dál čekali a čekali | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:45 am | |
| Pláně Před Edorasem
Lpoi asi tušil že to koně nestihnou. Nandej jim to.. Řekl a skočil do chumlu skřetů. Asi 4 pobil.ale pak už jen vykrýval útoky. Skřeti e nalepili jen na něj. Zezadu už do nich najížděli rohirové. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:48 am | |
| Pláně Před Edorasem
Skočim za ty skřety a pěkně zezadu je voddělávám až k Lpoiovi Já vim je to hnusný zezadu, ale snad mi to prominete řeknu skřetům a pokračuju v mýcení | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 6:50 am | |
| Pláně Před Edorasem
Skřeti padali. Na ploiovi si viděl několik krvavých tržných ran. Jestli se z toho dostane bude invalida prolétlo ti hlavou. Koně už byli téměř u vás. JEstli jste nechtěli zemřít pod jejich kopyty měli by jste utéct. Lpoi to dobře věděl. Podíval se na tebe zptrápaným výrazem a odstrčil tě pryč. Koně dorazili jak skřety tak Lpoie. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 7:00 am | |
| Pláně před Edorasem
Na nic jsem se nezmohl jen jsem padl na kolena a bezmocně jsem zíral jak Lpoie válcují kopita koní když přejeli přišel jsem k němu podíval jsem se a trhl jsem sebou žije!!!! zařval jsem radostně rychle doktora je tady doktor? křičel jsem vzal jsem Lpoie kterej byl v bezvědomí a polotuhej | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 7:04 am | |
| Pláně Před Edorasem
Koně dodělali zbytky Skřetů ale nějací se zvedli a utekli do lesů. NEbylo možné je stopovat byla stále tma. Lpoi ležel na zemi s nepřítomným výrazem ale na ústech měl úsměv. Eomer k tobě přijel a omlouval se ale bylo to nutné. Poslal k Lpoiovi ranhojiče ten ho vzal na nosítka a odběhl s ním. Eomer tě dal vyspat na zbytek dne. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 7:07 am | |
| Pláně před Edorasem
já teď nepůjdu spát, půjdu za ním řeknu Eomerovi, ukloním se a odejdu za ranhojičem Lpoi tam ležel celej obvázanej. Sednu si vedle něj a sleduji práci doktora | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 7:09 am | |
| Edoras
Lpoi stále v bezvědomí ležel na posteli. V okolí bylo ještě několik raněných Rohanských ale ti byli většinou jen škrábnuti. Ranhojič se motal všude ale u lpoie byl vždy nejdéle. tobě se začínali klížit oči a chtělo se ti spát. | |
|
| |
atat Jezdec
| Předmět: Re: Mise pro atat Sun Jul 13, 2008 7:13 am | |
| Pláně před Edorasem
ustlal jsem si vedle Lpoie a promluvil na ranhojiče Kdyby se probudil okamžitě mě vzbuďte řeknu naléhavím hlasem a okamžitě usnu... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise pro atat | |
| |
|
| |
| Mise pro atat | |
|