| Mise-Nisfilo | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Admin
Poeet p?íspivku : 877 Age : 30 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 11:35 am | |
| Hory
haldir uklouzl po kusu ledu. Oklepal se a zadíval se směrem kde psal. Nebyl to led ale zmrlá končetina. | |
|
| |
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 11:42 am | |
| Hory
Sleduji hory v okolí když uslyším zvuk jako by někdo spadl.POdívám se za sebe na ospalého Murmila který se začal probírat a po té před sebe na Haldira zrovna se oprašoval a šel se podívat na to po čem uklouzl.KOnčetina byla ve stavu kdy jsem nerozeznal čí je to končetina. Sundám si luk z ramene a připravím ho ke střelbě. Jste v pořádku pane? Zeptám se a obhlížím okolí. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 11:46 am | |
| Hory
Ano ano ale tenhle nebožtík je na tom podstatně hůře. Podfíval se na ní a viděl že je to zřejmě ruka mrtvého skřeta. No nedá se nic dělat někdo nás zřejmě sleduje | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 11:51 am | |
| Hory
Už to tak bude.OSpalče dávej bacha na naše záda. Ruka skřeta.Sice je to taky bytost ale se skřety zrovna nemáme dobré vztahy.Překročil jsem ruku a pokračoval v chůzi.Obhlédl jsem vršky skal a také se ohlédl za nás.Poté jsem pokračoval stále kupředu.LUk jsem svíral v ruce připraven ho použít.Nelíbilo se my že mně někdo sleduje a je to pravděpodobně nepřítel. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 11:55 am | |
| Hory
V tom se seběhli z hor desítky skřetů. Šplhali dolů a oběvovlai se nový. Haldir ani nesahal na luk a vytáhl meč. POJĎTE | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:08 pm | |
| Hory
Skřeti se začali valit dolů.Byla to chvíle a byli jich desítky.Po Haldirově vzoru vyměním luk za meč a připravím se na odražení skřetů.Stojíme zády k sobě aby jsme se mohli krýt.První skřet seskočil ze skály přímo přede mně.Než se stačil vzpamatovat už měl v břiše můj meč.Další skončil podobně.Kolem sebe jsem slyšel míhání se mečů HAldira a Murmila.Bude to těžký boj. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:16 pm | |
| Hory
Skřeti se stále "množili" Vaše údery jim ale dávali co proto a nedovolili jim dosednout. Haldir provedl kotoul a otočil se k tobě čelem. Nechal elfy jít mezi vás a pak je začal drtit | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:20 pm | |
| Hory
Skřetů vůbec neubývalo.Jednomu jsem setnul hlavu a odkopl jeho tělo na dalšého skřeta kterého to povalilo.Jen koutkem oka jsem viděl Haldira jak se odkulil nechal projít skřety a ted je drtí.Jeden skřet po mně máchnul štítem.Odskočím a seknu do nechráněného břicha.Vrhnu se na další skřety kteří se stále odněkud vynořují. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:27 pm | |
| Hory
Haldir dělal jednoduché útoky ale na skřety to zabíralo. Padali jako zralé obilí. MUrmil dostal šanci a chopil se luku. Sestřeloval je se srázu ale jednoho sestřelil tak nešikovně že padl na tebe. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:35 pm | |
| Hory
Držel jsem si skřety od těla a zahlédl Murmila jak pozvedá luk.Skřeti padali všude se šípy v tělech.Odrazím skřeta a vidím jak na mně zeshora padá skřet.Dopadl na mně.Povalil mne na zem.Snažím se ho co nejrychleji shodit ze sebe.Provedu několik útoků ze země a poté se zvednu aby se my lépe bojovalo. Dávej větší bacha není to nic příjemnýho. Řeknu směrem k Murmilovi. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:38 pm | |
| Hory
Omlouvám se ale musel jsem skákal na tebe Řekl a omluvně se usmál. Haldir měl zřejmě také dobrou nálůadu skřeti začali ustupovat. Chopil se luku a střílel dokud nezalezli za skálu. Pryč z hor | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:44 pm | |
| Hory
To je něcoi jiného. Řeknu a skolím dalšího skřeta.Byl v otočce a já jsem h osekl do zad.Skřeti začali ustupovat.ZAsunu meč do pochvy na zádech a chopím se také luku.Skřeti padali jak přezrálé ovoce ze stromu.Poslední skřet zalezl a my jsme se mohli vydat dál. ¨Souhlasím a to hodně rychle. ZAčnu se rtychlejším krokem šinout k východu z hor. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Wed Apr 16, 2008 12:45 pm | |
| Hory
Haldir po dlouhém pochodu vylezl z hor ven a objevil se na rozsáhlé lesnaté a sklanaté plošině. Murmil si sedl na zem a po běhu se zadýchal. Haldir si všiml že je seknut na zý¨ádech a to dost škaredě | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 7:09 am | |
| Hory
KDyž jsme vylezli ven konečně jsme si mohli oddechnout.Sednu si a dám luk na rameno.Když si Haldir všimne že je Murmil zraněný.Vstanu a jdu k nim. Murmile taky si něco nemohl říct nehýbej se.Musíme to nějak zavázat a vyčistit. Mněl jsem o přítele starost.Nevěděl jsem jak tito skřeti ale jiní mají oblibu natírat si zbraně jedem.Podívám se na Haldira a čekám jestli přijde z nějakým nápoadem uzdravování nebyl má silná stránka. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 9:35 am | |
| hory
Je mi líto ale já o ničem nevěděl...necítil jsem to Řekl a sedl si lépe. Haldir se ohlédl jestli nenajde nějakou bylinu ale byla zde jen malá studánka s vodou.. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 9:46 am | |
| Hory
Není tu žádná bylina to je zlé,aspon by třeba trochu pomohla. Jak daleko jsme od Lothrienu? Zeptám se HAldira.Pak se podívám na studánku a na MUrmila. Apon ti to trochu vyčistíme a vypláchneme tou vodou.Pojd sem prosím tě. Řeknu a jdu ke studánce.Prvně prohlédnu vodu jestli není nějaká závadná a pak se pustím do vymívání Murmilovi rány. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 9:57 am | |
| Hory
Jeho rána nebyla hluboká.Trocha klidu a bude v pořádku. Daleko možná den cesty, Řekl Haldir když se skláněl aby se napil vody | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 10:08 am | |
| Hory
TO je daleko ale po pořádné prohlídce to nebylo tak hrozné.POčkám až se Haldir napije a po té se napiju já. Haldire vy to zde znáte lépe dalo by se někam tady bezpečně schovat aby si mohl odpočinout? Řeknu a obhlédnu okolí jen tak pro jistotu.Kdyby nás následovali skřeti. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 10:30 am | |
| Hory
No ani ne...ted budeme muset jít lesem ale nevim nevim musí vydržet Zašeptá a podívá se na tebe a poté na druhého. Murmila to ale asi doopravdy nebolelo | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 10:41 am | |
| ZA Horami
No dobře tak půjdeme Řeknu a zařadím se na konec,Murmil jde v prostřed a Haldir nás vede.Procházeli jsme lesem.Byl jsem rád žejsme konečně zase v lese nemám rád hory.RAdši mám šumění stromů a a vánek který vane lesem.Jen ani jedno se nedostavovalo protože nefoukal vítr.Rozhlížel jsem se dosti nervozně.Nechtěl jsem být opět překvapen skřety. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 12:14 pm | |
| Les
Vaše cesty byli trvrdé od začátku a vypadlo to že jen neskončí Haldir šel pomalu zřejmě byl v lese klidnější jako vy Murmil sice pokulhával ale byl zdá se vyčerpaný | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Thu Apr 17, 2008 12:21 pm | |
| Les
Klidně jsme procházeli lesem.BYla to sice klidná cesta ale poměrně náročná.Podívám se na Murmila a pošlu dopředu k Haldirovi. HAldire počkej chvíli musíme nechat Murmila odpočinout aspon chvíli. Řeknu a čekám na Haldirovu reakci.Musíme si odpočinout jinak nám tu Murmil padne vysílením. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Fri Apr 18, 2008 6:25 am | |
| Les
dobře v těchto lesech nemlže bejt větší nebezpečí než které jsme dotud měli. Řekl a zastavil | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Fri Apr 18, 2008 7:42 am | |
| Les
Pomůžu Murmilovi v klidu si sednout a sám se posadím vedle něj.ZAposlouchám se do zvuků lesa a očima zkoumám okolí.PO chvíli vytáhnu lembas a dám kus Murmilovi. NA ty jedlíku.Potřebuješ energii.Haldire chcete taky? Zeptám se Haldira kterého jsem již dlouhou dobu neviděl jíst.Sám si ulomým malý kousek. | |
|
| |
Ruplikon Admin
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo Sat Apr 19, 2008 1:46 am | |
| Les
Ne díky ještě hlad nemám Odpověděl Hraničář. Murmil který seděl z těžka oddechoval si ukousl velký kus a na jeden hlt ho spolkl. Haldir se posumál | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise-Nisfilo | |
| |
|
| |
| Mise-Nisfilo | |
|