Středozem: the RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Středozem: the RPG

Forum about middle-earth game.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mise3-Ruplikon

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Poeet p?íspivku : 1051
Registration date : 10. 04. 08

Píseček
Level: 10

Mise3-Ruplikon - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 11:28 am

Loď

Koukal jsi dlouhé hodiny na hvězdy. Hledal jsi očima hvězdy o kterých jsi četl a přitom přemýšlel o své misi. Přemýšlel jsi, zda je možné, že měl vyslanec pravdu. Nakonec jsi si šel lehnout. Zítra měl být dlouhý den. Usnul jsi docela brzy a když jsi se druhý den probudil, loď už stála.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Poeet p?íspivku : 877

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 11:30 am

Loď

A sakra zemřít ve spánku se mi nechce.
Řeknu a pomalu se obléknu.Hodím na sebe zbroj a štít hodím na záda.
Rychle vyběhnu na chodbu kde potkám Berhala.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 12:00 pm

Pelargir

No koněčne jsi na nohou, kapitán města má pro nás nové zprávy a pak bysme měli vyrazit řekl Berhal a usmál se. Vyšel jsi ven. Pelargir byl větší než jsi myslel. V přístavu bylo pár lodí a jedna velká bitevní loď. Všude bylo plno vojáků
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 12:14 pm

Pelargir

Vyšel jsem z lodi a nadechl se.
Vojáků jsem viděl několik ale vypadali jako nováčcci.
Vzpoměl jsem si že jsem takhle muse vypadat v Cair Androsu..tenkrát.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 12:21 pm

Pelargir

Naproti vám vyšel obtloustlý muž. Když došel až k vám pozdravil a spustil. Tak vy budete ti co mají vyjednávat s korzáry že? Pojdtě se mnou musím vám toho hodně říct řekl a pokynul at ho následujete
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 12:25 pm

Pelargir

Jistě
Řekl jsem a stáhnul si opasek.
Pravou ruku jsem měl položenou na meči.
Pomalým krokem jsem následoval muže.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 11:22 pm

Pelargir

Kapitán vás zavedl do kosáren. Tam jste se posadili kolem stolu a kpitán spustil. Víte, dělá mi to starosti. Měl jsem plno starostí s korzáry, neustále nás napadali a hodně se bojovalo, ale v posledním týdnu nic. Špehové přinesli zprávy, že koráři zůstávají v Umbaŕu a kromě toho, že do Umbaru přišla delegace z Haradu se nic neděje. Vše vypadá až moc dobře, tak kde je chyba? řekl kapitán
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 11:25 pm

Pelargir

Trochu sem se usmál.
Myslí že chyba je právě v té delagaci z Haradu,
Řekl jsem poravdě nepod mě napadli myšlenky o tom jak se velvyslanec spolčil s umbarem a s haradskými...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeFri Jul 25, 2008 11:58 pm

Pelargir

Každopádně podle úmluvy tam má jít jen jeden z vás vyslanec. Budeme mít kolem své vojáky, kteří zasáhnou kdyby něco, ale dpoufejmě že k tom nedojde řekl opět kapitán
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 2:58 am

Pelargir

DObře kapitáne.
Kdy můžem vyrazit?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 4:50 am

Pelargir

Vyrazit můžete ihned. Vojáky svolám hned a koně již čekají . Vyšli jste ven. Během 10ti minut se schomáždilo přes 100 střelců. Všichni v barvě lesa. Plán byl jednoduchý. Ty a vyslanec vyrazíte první, ostatní s Berhalem půjdou za vámi. Kdyby vyjednávání nedopadlo dobře a došlo by na zbraně měl jsi zatroubit na roh a ostatní by vám pomohli uniknout
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:05 am

Pelargir

Dobře
Řekl jsem když jsem vyslechl celý plán a seděl na koni.
Roh jsem měl hozený kolem krku.Štít jsem držel v pravé ruce a levou rukou jsem držel otěže.
Čekal jsem až se dostaví velvyslanec.
Když byl hotov vyrazili jsme.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:41 am

Pelargir

Vyjel jsi s vyslancem k Umbaru. Ani ty sám jsi neviděl vojáky kteří tě měli následovat, až tě napadlo jestli vůbec jedou... Když už padala noc viděl jsi v dálce obrysy hradeb přístavu. Bylo ti jasné, že tě už dávno sledují zvědové z Umbaru
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:43 am

Na cestě

Když jsme jeli, bylo neskutečné ticho.
Jen doufám velvyslanče, že ti Haradští budou stejně přátelští jako vy.
Řekl jsem a podíval se do stínů.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:51 am

Před Umbarem

O tom pochybuji. Jistě jsou to zarytí nepřátele Gondoru, ale proto jsem přijel já. Mě snad budou brát vážněji, ale je čas jet. řekl a pobídl koně. Blížili sjte se k bráně Umbaru.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:54 am

Před Umbarem

Toho sem se bál..
Řekl sem ironicky as typicým ,
Heja, sem pobídl koně kupředu.
Zkoumavě jsem prohlížel bránu a naše možnosti při případné bitvě.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 9:10 am

Před Umbarem

Zastavili jste před bránou. Vyslanec spustil. Jsem velvyslanec z Gondoru, přišel jsem na vaši žádost. Jsem tu abych vyjednával. Prosím vpuste mě do města zakřičel. Z hradeb se neozvlaa odpověd ale po pár minutách se brána otevřela.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 9:12 am

Před Umbarem

Ticho bylo dlouho a já čekal že se nic nestane.
Náhle se otevřela brána a já pokynul koni aby pomalým krokem vpochodoval do ůtrob města.
K čemu nám budou vojáci když je budem potřebovat.než se dostanou za bránu je po nás.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 9:34 am

Umbar

Vjesli jste dovnitř do města. Stálo tam asi 30 mužů. Drželi šavle a kopí. Jeden z nich přistoupil. Dolů a za mnou. Zavedu vás k šéfovi řekl a pokynul rukou. Asi neměl náladu na delší vybavování
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 9:35 am

Umbar

Sesedl jsem z koně a poplácal ho po zádech.
Poté jsem se podíval na velvyslance a vyšel jsem ihned za ním po směru muže.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 10:40 am

Umbar

Dovedl vás do domu hned vedle brány. Tam čekal ivný muž. Vypadal až příliš jako vyslanec. Vykřikl na vašeho vyslance něco v řeči Haradu. Nevěděl js ico, ale věděl jsi, že bude zle
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Jul 26, 2008 10:52 am

Umbar

Rukou jsem sjel na meč a povolil stisk na štítu abych mohl v případě zatroubit.
Co se děje?
Zařval sem na mého společníka'
Rozhlížel sem se po okolí.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSun Jul 27, 2008 2:03 am

Umbar

Najednou se semlelo několik věcí. Tvůj společník i neznámí muž tasili šavle. Váš vyslanec p oněm skočil a narazil ho na zed. V tu chvíli tasili zbraně i Umbarští. Rychle, dovnitř a zavřete vykřikl ještě. Pak ho ten druhý srazil na zem. Oba dva se dali do boje.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Admin
Admin
Ruplikon

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSun Jul 27, 2008 3:36 am

Umbar

Co nejrychleji co to šlo jsem zatroubil na roh..pro jistotzu dvakrát a pak sem ho hodil na zem.
Tasil jsem meč a štít připravil k boji.
Rozeběhl jsem se k nejbližšímu umbarskému a prořízl mu hrdlo.
Druhého jsem srazil na zem štítem kde jsem ho probodl.
Hodný Haradští že?
Zařval sem ironicky k velvyslanci.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitimeSun Jul 27, 2008 3:56 am

Umbar

Velvyslanec bojoval s tím druhým. Šavle s emíhaly sem a tam. Podařilo se ti zabít dva kozáry, ale pak tě jejich přesila zatalčila do domku. Podařilo se ti ale zavřít dveře na petlici. Vyslanec praštil toho druhého a ten spadl na zem. Poté ho kopnul do břicha a odkopl jeho meč stranou. Tohle je teda vše co umíš břatře? ozvala se rána na dveře
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Ruplikon   Mise3-Ruplikon - Stránka 5 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mise3-Ruplikon
Strana 5 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Mise3-Rastr
» Mise2-Ruplikon
» Mise-Ruplikon
» oblin-Ruplikon

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Středozem: the RPG :: Skladiště :: Dokončnené tréninky a mise-
Přejdi na: