| Mise3-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Mise3-Rastr Wed May 07, 2008 11:07 am | |
| Pevnůstka
Probudil jsi se. Tak dlouho jsi už dlouho nespal. Trošku sis přispal, takže si zjsitil že máš celkem málo času a to si ještě musel ke kováři pro štít. Turgor ještě spal | |
|
| |
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed May 07, 2008 11:21 am | |
| Pevnůstka
Bylo to krásné.Takhle dlouho jsem nespal co jsem v armádě.Nebylo už moc času.RYchle jsem vstal a začal budit Turgora. Panoši vstávaj je nejvyšší čas. Říkám a přito mse oblékám.Počkám až se pořádně probere a obleče. Už asi nestihnu dojít do jídelny na jídlo.Já si tam pro tebe přijdu.Musím si ještě pro štít. Sdělím malému a rychlejším krokem vyrazím ke kováři. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed May 07, 2008 12:16 pm | |
| Pevnůstka
Turgor zívnul ale než stačil cokoliv říct byl jsi zase pryč. Bežel si ke kováři. Doběhl jsi k němu, štít už měl pro tebe připravený, byl téměř jako nový. taky ti opravil zuby na meči. Vyzbroj už nevypadala tak nově jako před nedávnem | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed May 07, 2008 1:04 pm | |
| Pevnůstka
Moje zbroj byla sice už trochu omlácená ale ted nebyl čas jí nechávat zpravit. Děkuji za opravu. Poděkuji kováři a a vyrazím d ojídelny se trochu najíst a pro Turgora. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 2:33 am | |
| Pevnůstka
V jídělně bylo celkem prázdno. Většina vojáků byla po jídle a tomu taky odpovídaly přiděly. Dostal jsi jen malý krajích chleba a kostičku másla. Turgor právě dojídal jablko. Velice rychle si spořádal co jsi dostal, ale moc tě to nezasytilo, už si se těšil do Dol Amrothu na pořádnou baštu | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 2:54 am | |
| Pevnůstka
Většina se najedla a vyjedla snídani.Sice nebyla moc velká porce moc nezasitila, ale aspon jsem měl něco v sobě. Pojd Turgore musíme jít. Vezmu chlapce a vyrazím směrem k pokoji kapitána Nawakiho.Beru to trochu rychleji takže Turgor musí trochu klusat ale jinak to bylo dobrý stíhali jsme to. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 3:26 am | |
| Pevnůstka
Už jdu už jdu řekl ale to už jsi ho tahal za sebou. Zatukal si a vešel. V místnosti už stál kapitán, jeho dva strážci i Ranmaru. Viděl jsi i všechny 3 své muže. Haldan tam byl taky. Takže jsme všichni řekl kapitán když vás uviděl | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 3:47 am | |
| Pevnůstka
Místnost byla plná.Všichni mý muži i Haldan který vypadal poměrně zdravě a Ranmaru taky.Všichni vypadali poměrně dobře. Ja kse daří Haldane?Můžeme tedy vyrazit pane? Zeptám se Haldana a kapitána. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 4:02 am | |
| Pevnůstka
Ano, musíme urychleně do Dol Amrothu. Večer bysme tam mohli být. Zdá se, že se tam něco děje řekl kapitán. Haldan jen řekl: Jízdu na koni zvládnu pane Kapitán pokračoval: Musíme ihned odjet, koně jsou už připraveni řekl a vydal se do stáje, ostatní šli za ním | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 4:14 am | |
| Pevnůstka
Dobře pane jdeme. Chytnu Turgora a vyrazíme za kapitánem do stáje.Přišel jsem ke svému hnědáku.Byl už osedlaný.Odvázal jsem ho a vysadil Turgora na koně.A vysednu za ním. Až budeš větší naučím tě jezdit na koni aby si nemusel jezdit se mnou. Řeknu chlapci a vyrazím až vyjede kapitán. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 5:08 am | |
| Pevnůstka
Takže za mnou karavano vykřikl kapitán a rozjel se ná koni. Jeden po druhém jste vyjížděli za ním. DO DOL AMROTHU křičel kapitán. Turgor se na tebe podíval a řekl. Děkuju už se těším | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 5:33 am | |
| Pevnůstka
Kapitán vyjel a my se zařadili za něj.Vestejné formaci jako předtím.Já s Haldanem vedle sebe a Berelas a Beril opět uzavírali. Nemáš zač Turgore.Přece nebudu stále vozit panoše na koni. Řeknu s úsměvem chlapci když vyjíždíme otewvřenou branou pryč do Dol Amrothu.Snad už nás nic nezastaví a nezdrží. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 5:47 am | |
| PevnůstkaCesta ubýhala celkem rychle. V dlce jsi už viděl hory. Tak támhle v těch horách stojí hrad Dol Amroth a země knížete řekl kapitán. Jeli jste dál. Hory se přibližovaly a okolo začinalo být tepleji. A to už jsi uviděl i zátoku Dol Amroth. Jak jste se blížili uviděl jsi mnoho lodí v přístavu a mohutný hrad. Jdiná věc která se mu mohla rovnat byla Minas Tirith, tak byl velkolepý. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 5:54 am | |
| Před Dol Amrothem
Jeli jsme bez zastávky poměrně rychlým tempem.V dáli byli vidět hory.Už dlouho jsem žádné neviděl.Hory se postupně zvětšovali a bylo tepleji. Tak co Turgore viděl jsi už někdy takové hory? Zeptám se chlapce a uvidím zátoku plnou lodí.Malých velkých všech typů.A nad ní hrad.Byl nádherný soutěžil krásou i s Minas Tirith.Neubráním se překvapenému výdechu a nemůžu spustit oči z hradu. Nádherné místo kapitáne. Sdělím kapitánovi a pokračuji. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 6:14 am | |
| Dol Amroth
Turgor hleděl v úžasu. Nikdy neviděl tak velký hrad. Kapitán se usmál a vytáhl roh. Zatroubil a z hradu se ozvala odpověd. Velká vrata se otevřela a vy jste vjeli dovnitř. Kapitán vydechl: Konečně doma přiběhlo několik vojáků, ale kapitán je ani nenechal promluvit. Okamžitě sdělte knížeti Imrahilovi, že kapitán Nawaki i s průvodem dorazil řekl a vojáci se hned rozeběhli donést novinu | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 6:18 am | |
| Dol Amroth
Chlapec byl ve stejném úžasu jako já a mý muži.Ani jsem si nevšiml že kapitán odepl roh a zatroubil.Zátokou se nesl zvuk rohu.Bylo to jako v nějakém snu.Velká brána se pomalu začala otvírat.Kapitán vjel dovnitř a my všichni jsme ho následovali.Okamžitě přiběhlo několik vojáků v nablýskaných zbrojích.Kapitán je hned poslal za knížetem.Imrahil tak se jmenoval nemohl jsem si vzpomenout jak se jmenoval.Čekal jsem co se bude dít dál.všichni jsme ještě seděli na koních a rozhlíželi se po městě. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 7:05 am | |
| Dol Amroth
Otevřela se druhá brána a kapitán se rozjel dovnitř, pokynul vám abyste ho následovali. Uvnitř stál muž který se velice podobal kapitánovi. Měl stejné šedé oči, šedé jako moře. Kapitán seskočil z koně a klekl si na koleno. Ostatní ho následovali. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 7:37 am | |
| Dol Amroth
otevřela se další brána.Kapitán vyjel kupředu a my jeli za ním.Uvnitř stál muž podobný kapitánovi.BArvu očí mněl šedou jako když si tak všímám hodně Amrothanů.KDyž projíždíme branou ještě stihnu špitnout Turgorovi. Až se potkáme s knížetem poklekni na koleno a poklon se. Kapitán seskočil z koně a ostatní jsme ho následovali.Mně to trvalo oněco déle protože jsem musel sundat chlapce ale po té jsme oba poklekli na koleno a poklonili se knížeti. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 8:29 am | |
| Dol Amroth
Kníže vypadal velice vznešeně. Pokynul vám, abys jste vztali. Potom pokynul Kapitánovi aby šel za ním. Kapitán zase pokynul tobě. Ostatní měli nejšpíše počkat venku. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 8:34 am | |
| Dol Amroth
Při pokynu aby jsme vstali jsme se všichni poistavili.Kapitán my dal poky nabych šel s nimi. Turgore počkej tady s Haldanem a ostatními hned se vrátím. Sdělím malému a jdu za knížetem a kapitánem.Když ostatní mněli čekat venku jsem zvědavý jak to bude vypadat ve vnitř. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu May 08, 2008 2:12 pm | |
| Dol Amroth
Turgor jen kývnul. Vešel si dovnitř. Službníci zavřeli dveře. Kapitán řekl Pane, když dovolíte, tohle je ... můj desátník, je to velice schopný voják, přivedl jsem ho z Lebbeninu Imrahil se zamyšleně podíval jako by tě zkoumal, ale pak se otočil ke kapitánovi. No, takže kapitáne, jsem rád že jste zpátky i s novým vojákem protože vás oba potřebuji řekl a upřeně se na vás podíval | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Fri May 09, 2008 12:31 am | |
| Dol Amroth
Jen co jsme vešli dovnitř dva služebnící za námi zavřeli dveře.Já ještě naposledy stihl vidět Turgora a pak už jsem se otočil a následoval oba muže.Kapitáín mně představil knížeti.Chvála mně těšila. Pane. Kývnu na knížete když na mne upře své šedé oči. Oba nás potřebuje?Co se tu děje? Opětuji knížeti pohled a čekám co bude dál. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Fri May 09, 2008 12:01 pm | |
| Dol Amroth
Naši nepřátelé se stahují a dovolují si čím dál tím více. Už několik vesnic bylo napadeno černými muži. Mám málo velitelů a vojáky bez velení nemůžu poslat. To by byla jistá smrt řekl Imrahil Nawaki si zamyšleně promnul bradu. Kníže Imhrail pokračoval Takže potřebuji abyste si ihned vzal dvě jednotky a vydal se k velkému kameni řekl a kývnul na Nawakiho A vy? Zítrá ráno se tu hlašte dostanete rozkazy řekl Imrahil a oběma vám kývnul že můžete jít | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Fri May 09, 2008 1:36 pm | |
| Dol Amroth
Bez velitelů se asi špatně velí a bojuje.Poslouchám rozhovor mezi kapitánem a Imrahilem a nějak se nezapojuji.Naše cesty se podle rozkazů asi rozejdou.Škoda kapitán je dobrý velitel. Rozkaz pane. Odpovím kinížeti který my věnoval pár slov.Ukloním se a pomalu odcházím ven za svými muži. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Fri May 09, 2008 1:57 pm | |
| Dol Amroth
Venku čekal už jen Turgor. Ostatní někam zmizeli, nejspíš do ubytoven nebo možná do hospody.Turgor seděl na schodech zády k tobě, ale když uslyšel otevírání dveří otočil se. Venku se celkem stmívalo | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise3-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise3-Rastr | |
|