| Mise3-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:02 am | |
| Dol Amroth-pozorovatelna
Meč jsem nemohl nikde najít a zeshora se skutálela mrtvola.Bojovalo se tam i dole.Podívám se po patře rychle přejdu k mrtvole gondorského vojáka a vezmu si jeho meč.A začnu stoupat po schodech.Postupuji opatrně ale rychle.Nechci aby mně sestřelila zase nějaká mrtvola.Mněl jsem strašnou chut vrátit jim to že sem se skutálel zeschodů. | |
|
| |
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:09 am | |
Nahoře byla zřejmě celá osdáka věže. Snad dva tucty vojáků bojovali proti vašim. Už jen 7 vojáků bylo schopno boje. Flerius právě zarazil jednomu vojákovi dýku do krku. Další z vojáků rozsekl hlavu jednomu z černých. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:15 am | |
Sakra je jich tu moc. Fleriusi,Riwien.Tady nemáme šanci je jich na nás moc.Musíme je bud nějak stlačit ze chodů nebo je nějak rychle vybít. Zařvu do thluku bitvy.A také se zapojím do boje.Abych ulevil vojákům v přesile.Bolest v ruce ještě byla ale už to nebyslo ta khrozé.Byla asi jen naražená.Takže sem mohl bojovat. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:21 am | |
Tady zůstaneme vojáku, musíme je porazit zakřičela Riw a překrojila jednoho vojáka téměř napůl. Další z vojáku vrhnul kopí a probodl dalšího. Tři černí se sesypali na jednoho vašeho. Padl na zem pod udery. Flerius vytáhl druhou dýku a podřízl hrdlo dalšímu. Vrhl ses na jednoho z nepřátel. Odrazil jsi jeho ránu a zarazil jsi mu meč do oka. Krev ti potřísnila ruku. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:35 am | |
Rozkaz madam. Sice se my to moc nelíbilo, ale já tu nevelel.Krev z hlavy nepřítele my potřísnila ruku a c elý meč.Nějak sem to ani nevnímal.KDyž jsem viděl jak se tři sesypali na toho našeho neštastníka pustil jsem se do toho chumlu.KDyž se zabývali tím neštěstníkem tak si moc nevšímali okolí proto jsem se pustil do nich. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 11:54 am | |
Napadl si z boku nepřátele. Jednoho si sekl do ramene a druhého jsi srazil na zem. Boj se rozhořen na plno. Slyšel si křik a nářek. Proti tobě se vyřítil veliký náčelník. Byl skoro dva metry vysoký a na sobě měl těžkou zbroj. V ruce svíral velikou pozlacenou sekeru s drahokamem. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 12:03 pm | |
| Dol Amroth-Pozorovatelna
POvedlo se my rozbít klubko a aspon trochu je zranit a omezit.Všude kolem naříkali rannění a ozívali se zvuky bojujících.Otočím se a proti mně se vyřítil náčelník se sekerou.Nevnímal sem moc její vzhled.Ten hromotluk byl o celkem kus vyšší než já a to se my nelíbilo. Když udeří plnou silou zlomí my meč jako klacík.Počkal jsem až bude celkem blízko a pak jsem mu uhnul stranou a snažil se případně krýt před jeho ránou a následně zaútočit. Proč vždycky já chytím ty největší povzdechnu si jen tak do davu. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 12:16 pm | |
Podařilo se ti uhnout, takře náčelník omylen rozpůlul jednoho ze svých. Vydal z hrdla mocný pokřik a vrhl se na tebe. Jen ta ktak si stačil uhnout další ráně, ostatní drřeli vaše v šachu takže odtud ti pomoc asi nepřijde... | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 12:34 pm | |
Dařilo se my uhýbat a podařilo se my to i tak že zabil náhodou svého muže.Další ráně se my také podařilo a snažil jsem se seknout mečem po náčelníkovi když mně míjel.Všichni moji bojovali o život proti přesile když mně napadl nápad.Rychle jsem se přesunul ke schodům.Snad můj plán vyjde.Jestli ne mám vážné problémy s dvoumetrovým obrem. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 12:52 pm | |
Pákrát si proti němu máchnul mečem, ale zdálo se, že je moc velkej. Vždycky máchnul sekerou tak, že si musel uhnout abys nepřišel o hlavu. Pomalu si ustupoval ke schodům. Zvuky bitvy pokračovaly... | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 1:02 pm | |
Sakra chlape jeden. Máchal jsem mečem ale nic proti němu nezabíralo.Měl jsem co dělat abych nepřišel o hlavu.Jednou jsem to mněl těsně nad halvou.Za ním jsem viděl padat dalšího nepřítele.Ale nebyl čas se jimi zabývat.Postupoval jsem ke schodům a modlil jsem se aby my přálo štěstí.A sekera mně nesetnula. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 1:12 pm | |
Náčelník tě pořád následoval. Zuřil protože se mu nedařilo tě zasáhnout. Začínal jsi být celkem unavený. Podařilo se ti škrábnout ho do ramene äle to ho jen víc rozčílilo | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 1:23 pm | |
Sakra přestal se po mně rozbíhat. Plán šel pomalu do Mordoru.Uhýbyl jsem a celkem jsem se cítil již unavený.Už jsem byl ve stavu že za mnou bylo volné schodiště když jsme zasáhl nepřítele do ramene a ještě jsem ho více naštval.Snažím se nacházet mezeri v jeho obraně a útočit. TAk co ty hromotluku.Víc toho neumíš. Provokoval jsem nepřítele když jsem byl na větší vzdálenost.Chtěl jsem ho vyprovokovat aby se rozběhl a já musel naposledy uhnout. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 1:28 pm | |
Náčelník se rozmáchl ale nejěk to nevychytal. Uhnul jsi a sekera se mu zasekla do trámu vedle tebe a nešla vyprostit. CHápek zařval a sebral ze země šavly jednoho z mrtvých. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 1:32 pm | |
JEště že se sekera zasekla v tom trámu.Proti šavli mám snad o něco lepší naděje.Snažil jsem se zaútočit dřív než byl ozbrojen a když sbíral šavli.Síly my docházeli a já věděl že to musím rychle rozhodnout snažil jsem sse rychle útočit na hrud a hlavu.Sázel jsem na menší obratnost toho velkého hromotluka. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 6:50 am | |
Tvůj utok byl rychlý, ale ne dost rychlý. Hromotluk odrazil tvuj utok chráničem na levé ruce. S výkřikem po tobě máchnul. Odrazil jsi jeho utok a dali jste se do boje rychlými meči. Rozmáchl se a mohutnou ranou zautočil. Vykryl jsi to. Ozval ose křupnutí a oba meče se roztříštly na kousky. Střepy tě zranily na ruce. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 7:13 am | |
Rána střídala ránu a kryt.Křupnutí mečů se promněnilo ve sprchu úlomků mečů.Sasažen několika úlomky do ruky jsem lehce sykl bolestí. Do háje! Ulevím si nahlas.A snažím se držet co nejdál od náčelníka protože v souboji muže proti muži holýma rukama bych neměl šanci.Proto se snažím držet v uctivé vzdálensoti a koukat po nějaké další zbrani.Jen tak pro jistotu si vytáhnu z toulce šíp abych mně v ruce aspon nějaký ,,hrot". | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 7:43 am | |
hromotluk vytáhl od pasu dýku. Chtěl s ena tebe vrhnout, ale v tu chvíli mu projel hrudí meč. Otočil se, stála tam Riw. Ohnal se a praštil Riw, která odletěla několik metrů a narazila na zeď. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 7:56 am | |
V rukou se mu zableskla dýka a já myslel že my nastala poslední minuta.KDyž mu projela čepel hrudí ulevilo se ym že je po všem.Dokonce sem se usmál na Riw která stála za náčelníkem.Když v tom se otočil a odhodil jí na zed. Ne! Mrštím šíp jako dýku po obrovi a rychle se snažím najít nějakou zbran tolik mrtvých přece tu nějaká být musí. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 8:10 am | |
Šíp proti němu nic nezmohl. Rychle si začal očima hledat zbran. Hromotluk se proti tobě rozběhl ale v tu chvíli proti němu vyletělo obrovskou rychlostí několik šípů. I když ho všechny zasáhly běžel dál. Na poslední chcíli si uhnul a Hromotluk se s řevem sřítil ze schodů. Rychle ses rozhlédl. Uviděl jsi Fleria s lukem a další dva vojáky jak míří tvím směrem. Kromě nich už nikdo nestál na nohou, kromě tebe | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 8:17 am | |
Ozvalo se jen cinknutí jak šíp narazil do zbroje.Už běžel proti mně když najednou my kolem halvy prosvištěli šípy a zabodali se do něj jak do jehelníčku.MYslel jsem že se skácí a bude po všem ale on mněl výdrž a běžel dál.Uhnul jsem a nechal ho spadnout ze schodů.Zůstali jsme stát jen my 4. Díky. Na víc jsem se nezmohl.Podíval jsem se po místnsoti a rychle jsem spěchal zjistit co je s Riw. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 8:30 am | |
Než jsi se stačil pohnout už u ní byl Flerius. Riw byla v pořádku byla jen trošku mimo. Za pár vteřin už ale byla na nohou. Musíme dolů, bojuje se tam připomněl jeden z vojáků | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 8:35 am | |
BYl jsem rád že byla Riw v pořádku.RYchlost jakou vstala my napověděla že jí nic není.Konečně jsem se podíval na zraněnou ruku.Úlomky zanechali několik dost nepříjemných škrábanců, ale jinak se zdála v pořádku.Vzal jsem jednomu z našich mrtvých meč a vydal jsem se s ostatními dolů do bitvy.Vůbec my nedošlo že se ještě bojuje jinde byl jsem zabrán jen do naší bitvy tady nahoře. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 8:50 am | |
Postarejte se o zraněné, a vy dva pojdte za mnou řekla Riw a ukázala na tebe a Fleria a už běžela dolu ze schodů. Vyběhli jste za ní. Venku už se moc nebojovalo. poslední černí muži byli obklíčeni ale nevzdávali se. Bojovali do posledního | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Thu Jul 24, 2008 9:06 am | |
Přikývl jsem že rozumým rozlazu a vydal jsem se po schodech dolů.Když jsme doběhli dolů zasunul jsem meč a vzal jsem si svůj odhozený luk.Věděl jsem že se svou rukou toho bych moc nenabojoval.Proto jsem popadl luk a založil šíp připraven ke střelbě do nepřátel.BYli obklíčeni ale stále bojovali jeden z nich se dokázal probít z obklíčení tak sjem zamířil a vystřelil. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise3-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise3-Rastr | |
|