| Mise3-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 11:02 am | |
| Dol Amroth - les
Tak to bylo špatné.Uvažoval jsem jak tuto situaci nejlépe vyřešit my byli 4 proti početnému nepříteli jehož počty jsem neznal ale odhadoval na několik desítek.Vylákat nepřítele do lesa a snažit se ho postupně udolat je dobrý nápad, ale kdyby nás nějak zaskočili byli by jsme mrtví. Obě varianty mně nějak nelákají.Ale myslím Flerie že nebude ostuda za to že jsme ústoupili před početně silnějším nepřítelem.Podle mně je jich tu tak několik desítek.Případnou odpovědnost ponesu já.Ustoupíme zpět do Dol Amrothu a sdělíme knížeti že za současného počtu nebylo možno provést úkol.Pokud k tomu bude mít kdokoli výhrady může to knížeti říct beze strachu z pozdějších represí z mé strany.Na tohle myslím sami nestačíme. Sdělím mužům a čekám na reakci. | |
|
| |
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 11:18 am | |
| Dol Amroth - les
Já to zůstanu a pokusím se získat nějaké informace řekl Flerius. Oba tví muži byli celkem rádi, že mohou jít zpět. Výhlídka na smrt je nijak nelákala a tak neřekli nic. Rozhodnutí bylo na tobě | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 11:21 am | |
| Dol Amroth - les
Nelíbilo se my to ale Flerius zdejší krajinu znal a byl to skvělý stopař a střelec. Dobře Flerie, ale nepouštěj se do ničeho nebezpečného.Ne že bych v tebe neměl důvěru ale je jich tu moc na tebe samotného. Poklepu mu na rameno a otočím se a se svými muži postupně začnu postupovat zpět do Dol Amrothu.Za možnou hanbou.Nebylo my z toho nejlíp že sem se takhle zdejchnul a nesplnil rozkaz knížete ale musel jsem to udělat.Nehctěl jsem riskovat životy svých mužů ve skoro beznadějné situaci. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 11:44 am | |
| Dol Amroth - les
Vraceli jste se potichu do hradu. Cestou jste nepotkali žádné nebezpečí a v pořádku jste se vrátili. Kníže byl nejspíš velice zvědav na tvoje hlášení, protože jakmile jsi prišel tak tě jeden ze strážnejch poslal za ní | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 11:54 am | |
| Dol Amroth -les-hrad
Potichu jsme se plížili lesem cestou kterou jsme přišli.Již jsme nenarazili na žádného nepřítele a všude okolo bylo slyšet jen zpěv ptáků a šelest stromů.U hradní brány nás pustili bez problémů a když jsem dorazil ke knížecímu sídlu hned jsem byl doveden před knížete.Psychicky jsem se připravoval na to co nastane.Počkám až mně vyzve abych mluvil a spustím. Můj kníže přináším zprávy z výpravy.Dle mého názoru nebylo možné v počtu který ve kterém jsme byli splnit misi vámi my zadanou a to vyčistit tu věž.Nebylo možno se dostat nepozorovaně k věži.A počty nepřátel byli odhadovány na vysoké.Už kvůli oddílu který jsme potkali po cestě tam čítající okolo 7 mužů.Připadalo my nerozvážné riskovat životy vojáků v tomto nerovném boji.Flerius váš stopař zůstal na místě a snaží se zjistit ještě nějaké informace.Asi jsem vás zklamal, ale za své činy jsem připraven nésti zodpovědnost. Sdělím knížeti a čekám na jeho reakci.Snad to nebude moc ostudné. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:02 pm | |
| Dol Amroth
Kníže si vyslechl co jsi mu řekl. Někdy je třeba ustopupit abys mohl bojovat později. Riskovat život pro nic není hrdinství řekl kníže nakonec. Bude třeba zakročit rázněji. Pokud nejste zraněni nebo unaveni tak se připravte, věž musí být dobyta dodal ještě a zavolal jedno ze svých vojáků a začal s ním rozmlouvat | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:05 pm | |
| Dol Amroth
V pokleku před knížetem jsem čekal na jeho verdikt.KDyž jsem slyšel jeho slova spadl my kámen ze srdce.Jeho slova dávala smysl ale předtím se my to zdíálo jako zbabělost. Děkuji pane,já unaven nejsem a myslím že mý muži také ne.Mohli jsme cestovat v klidu takže unavení nejsme. Odpovím knížeti a sleduji vojáka který s ním rozmlouvá. Věž musí být dobita.... Ta slova my zněla v hlavě.Dneska to bude ještě krvavý den. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:25 pm | |
| Dol Amroth
Takže se připojíte k výzvědné zkupině kapitána Haldetha. On bude velitelem mise. Řekněte mu co víte. Dohromady je jistě porazíte. Jinak hádám zprávně, že ta zkupinka sedmi vojáků už o vašem setkání hlášení nepodá? řekl kníže a upřel na tebe své šedé oči, hluboké jako moře | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:36 pm | |
| Dol Amroth
Těch 7 už ne pane. Pokud si dobře vzpomínám.Dva začali utíkat ale Flerius je svým mistrovským uměním trefil dělali sice ještě obtíže, ale musel jsem je umlčet.Ti neřeknou nic.Jen musím upozornit na skupinu asi 20 až 30 nepřátel kteří se blížili je možné že nás zahlédli ale spíše nepravděpodobné.KDe kapitána najdu pane? Zeptám se Knížete.Ty oči mně lehce děsili ale díval jsem se do nich dál. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:53 pm | |
| Dol Amroth
Měl by spolu se svou jednotkou být připraven za pár minut u brány, a hodně štěstí vojáku řekl kníže klidným hlasem a pokynul rukou ke dveřím. Vypadalo to že má ještě mnoho jednání | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 12:59 pm | |
| Dol Amroth
Dobře pane a děkuji. Otočím se a vyjdu ven abych nezdržoval knížete.A hned zamířím ke svým mužům. Berelasi Berile vyrážíme s oddílem kapitána Haldetha na tu věž.Zajděte se když tak napít vody jestli potřebujete a zachvíli at jste u brány.Máme dnes ještě nějaké vyřizování s černýmy muži. Sdělím mužům s odhodlaným výrazem a sám vyrazím k bráně abych se tam setkal s kapitánem. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 1:06 pm | |
| Dol Amroth
Dobrý nápad pane, trošku se osvěžíme a jsme hned u brány řekl Berelas a oba odběhli. Za chvíli byly zpátky. U brány čekal oddíl vojáků v šedozelených pláštích. Přesto měl každý pod pláštěm gondorskou zbroj, meč a luk. Přes pláště ale nebylo poznat který z nich je kapitán | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 1:12 pm | |
| Dol Amroth
Došel jsem k bráně a ti dva už znovu přiběhli.VYpadali jsme lehce divně u toho zástupu mužů v šedozelených pláštích.My v normální zbroji Gondoru bez pláštů.6e nebylo poznat kdo je kapitán mně trochu zarazilo.Než jsme došli k zástupu moji muži už šli přesně vedle mně.Lehce nervozně jsem přišel k davu a oslovil oddíl. Hledám kapitána Haldetha? Otázka musela znít hloupě ale v oddílu jsem ho nemohl poznat | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 1:22 pm | |
| Dol Amroth
Já jsem kapitán Haldeth a vy musíte být Nawakiho oblíbenec, řekli mi že vás mam čekat. No řeknu to jasně. Vyžaduju od svých vojáků plnou důvěru. Když řeknu udělejte ěnco čekám že to uděláte hned a bez řečí. Nechci slyšet žádné proč, žádne ale! Je to zcela jasné? řekl docela dost přísně a hodil po tobě chucvalcem tří zelených pláštů | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 1:31 pm | |
| Dol Amroth
Kapitán působil dost přísným dojmem ale byl to zajisté skvělý velitel.Trochu mně mrzelo že vejdu mezi vojáky jako Nawakiho oblíbenec.VYpadalo to jako bych byl protekční voják.Obratně chytnu pláště a podám je mužům. Rozumím pane,je to zcela jasné pane. Odpovím kapitánovi zatímco si připínám plášt.3tít není zrovna praktický s pláštěm proto ho nechávám u brány jednomu z vojáků v úschově a stahuju si z ramene luk.Připraven na cestu. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 1:35 pm | |
| Dol Amroth
Takže, vy se mnou, druhá půlka půjde s Riwien řekl a ukázal na důstojnici. V té zkupině jsi měl být i ty a svoji muži. My vezmeme věž se severu vy z jihu. Signál poznáte. Je to jasný? zeptal se ještě. Všichni byli připraveni vyrazit | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Mon Jul 21, 2008 3:33 pm | |
| Dol Amroth
Udivilo mně že je mezi námi žena.Ještě jsem neslyšel o ženě v armádě.Ale jestli tady byla byla jistě dobrá.Plán zněl celkem jednoduše ale realizace bude poněkud složitější. Jasné pane!! zaznělo sborově.Ještě jsem přistoupil ke kapitánoi abych mu řekl o Fleriovi. Pane okolo věže se pohybuje náš zvěd Flerius.Jistě se knám někde připojí. Řeknu kapitánovi připraven na odchod se zařadím do své skupiny. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 9:13 am | |
| Dol Amroth
Zkupina kapitána Haldetha zmizela v dálce. Tak a ted vyrážíme my, jste všichni připraveni? řekla celkem klidně. Byl to uplny opak kapitána Haldetha. Nakonec jste i vy vyšly z města a zamířili do lesa | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 9:41 am | |
| Dol Amroth
Kapitán se svou skupinou celkem rychle zmizel od brány a konenčě promluvila naše velitelka.Měla příjemný a klidný hlas.Vypadala jako opak kapitána ale zdání může klamat. Ano,paní. Zaznělo sborově a já ještě přistoupil k Riwien abych jí řekl co kapitánovi.Protože jsem mu to říkal když už jsme byli rozdělení a ona už tam nebyla. Madam ještě bych vám chtěl říci že někde v okolí pozorovatelny se pohybuje náš zvěd Flerius. Sdělím velitelce a zařadím se. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 10:49 am | |
| Dol Amroth
Ah jistě, bratr byl vždy ukvapený. Ale jak ho znám bude v pořádku. Musíme vyrazit rychle řekla a usmála se. Tak karavano do sedel řekla a vyšla z brány, vojáci ve svoustupu za ní | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 10:53 am | |
| Dol Amroth
Brat.... Nedořekl sem lehce mně to překvapilo a bylo to na mně trochu vvidět ale nic sem dál neříkal a zařadil se vedle jednoho z vojáků před dvojici mých mužů.Jestli bojuje stejně jako Flerius tak to se nedivím že je v armádě.Poupravil jsem si plášt a vyrazil z brány zpátky od kud jsem přišel.Směrem na kopec s věží.Tohle bude ošklivé.Ale zajímal mně signál který prý poznáme. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 11:13 am | |
| Dol Amroth
Riwien se usmála a pokračovala. Brzo jste došly k lesu. Tak pánové, ted potichu za mnou. připravte si luky a když uvidíte nepřítele tak miřte přesně řekla a zahalaila se do pláště, všichnijste se vydaly za ní. Po krátké době jste přišli na palouk. Přicházeli jste ze druhé strany než vy minule. Na palouku bylo 6 černých mužů. Dva leželi na zádech se šípem v oku. 3 měli šíp v zádech a jeden měl díru v břiše. Zdálo se, že se zde odehrála menší bitva. Šípy jsi poznal | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 11:19 am | |
| Dol Amroth-les
U lesa jsme byli svižným pochodem zachvíli.Sundal jsem luk z ramene založil šíp a pokračoval v cestě.V dál ijsme viděli palouk a když jsme k němu dorazili byli tam mrtví nepřátelé.Byli to důkazy mistrné přesnosti střelce.Popošel jsem k velitelce. Tohle vypadá jako Fleriova práce Jen tak potichu prohodím když koukám na jednoho mrtvého. Ještě pár takových paloučků a vyčistí to tu sám. Řeknu lehce zachmuřeně. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 11:36 am | |
| Dol Amroth - les
Ano, je to jeho práce. Ale vypadá to že má potíže řekla Riw. potichu a rozhlédla se. Rychle za mnou, musíme k věži řekla a vydala se dál. Bylo vidět, že má o bratra celkem strach. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:10 pm | |
| Dol Amroth - les
Paní se rozhlížela a já lehce taky. Nebojte se o něj.Je to dobrý voják.Jistě si nějak poradí. Ale bál jsem se o něj taky.Byl to dobrý chlapík.Nedivil jsem se že o něj Riw mněla strach.Rychle jsem pokračoval za ní.Taky už jsem chtěl Fleria zase vidět. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise3-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise3-Rastr | |
|