Turgora jsi nikde nenašel tak jsi se šel podívat za Haldanem. Ten seděl u stolu a povídal si s Turgorem. Zdálo se, že Turgor mu něco barvitě vykládá podle gest a nadšení které jsi viděl.
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Prohledal jsem celá kasárna ale chlapec nikde.NEdivil jsem se že někde líta ten nepsoedí.Šel jsem do jídelny kde jsem viděl Haldana i Turgora.Málem jsem ho nepoznal.Ještě jsem si nezvykl na to že je oblečen v oblečení panoše.Rozhazoval rukama a líčil jsitě něco zajímavého Haldanovi. Zdravím vás oba.Sem rád že vás vidím. Řeknu když přistoupím blíž ke stolu.
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Obejmul jsem Turgora a poslal ho aby my sehnal něco k jídlu a pití.Pak sje msi šel sednout za Haldanem. Haldane já.....Beril a Berelas...nevím co je s nimi. Řeknu potichu se zlomeným hlasem Haldanovi.Vidím že už se vrací Turgor proto nasadím veselou tvář.
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Haldan se zachmuřil. Doufám že jsou v pořádku pane řekl ale když viděl vracející ho se Turgora tak se pokudil o usměv. Odpoledne přišel posel od knížete, že porzatím žádné nové rozkazy nejsou, takže máte volno