| Mise3-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:21 pm | |
| Dol Amroth - les
Věž byla na dohled. Vaše jednotkas e rozmístila v lese směrem k bráně. Pokud nějací vojáci vyjdou ven, tak je vaše střely pošlou do pekel. Signál stále nepřicházel. V tu chvíli se ozval podivní zvuk. Tříštivá rána a na střeše věžičky se roozhrořel požár, Z lesa vyletělo mnoho ohnivých šípů. Některé se bezmocně svezly dolů po kamené zdi, jiné vletěli dovnitř. A ted se připravte. Přijdou hlídky z lesa a také vojáci z veže. Miřte přesně, bojujte za Gondor řekla Riw a namířila lukem na bránu. | |
|
| |
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:26 pm | |
| Dol Amroth - les
Už jsme byli pod važí kus od místa kde jsme se schovávali minule.Schvovali jsme se do stínu stromů a keřů.Pláště nás krásně skryli před nežádoucími zraky.Nevěděl jsem co myslí za signál.Když věž zasypali zápalné šípy.Věž začala hořet.Šípy začali létat dovnitř.Několik šípu se zvelo nebo rozlomilo o zed.Napnul jsem luk a zacílil na bránu a poočku sledoval okolí jestl ise nevynoří nepřítel. KDe je sakra Flerius? | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:32 pm | |
| Dol Amroth - pozorovatelna
Z věže zazněl zvon. Z okýnem začaly létat šíípy v odpověď. V lese zaznělo několik trubek. Les byl zřejmě plný hlídek, které byli ted svolávány k věži. Snažil si se odhadnout počet trubek. Pokud měla každá jen 7 mužů pak by jich bylo nejmin 140. Jeden z šípu se zapíchl jen pár coulů vedle tebe. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:37 pm | |
Zvon z věže zazvonil a z oken začali létat šípy.Trubkyx zněly všude ty počty se my nelíbili.KDyž se šíp zapíchl kousek předemně bylo my jasný že je po utajení a nepřítel o mně ví.Pošlu šíp směrem na ono a rychle přebiju. Madam jestli na nás nějaká hlídka vletí zezadu zavřou nás tu.A zatlačí nás na dostřel těch z věže. Pošlu směrem k Riw a vyhledávám dalšího nepřítele.Ted sem přemýšlel kolik jsem vlastně viděl v naší hlídce mužů. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:45 pm | |
Je to tak, ale naše hlídky nas kryjí. Nesmíme se odsud hnout. Spoléhajá na nás. řekla Riw a vystřelila z luku. Z lesa se ozvaly znovu trubky. Obkličují nás madam řekl jeden voják. Tak je zařente odpověděla. Opět mezi vás dopadla sprška šípů, tentokrát z lesa. Voják který před chvíli mluvil padl na zem s několika šípy v zádech. Vaši vystřelili do lesa. Ozvaly se výkřiky a sténání. Jasně jsi viděl několik černých mužů jakse blíží mezi stromy | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:49 pm | |
Muž spadl se třemy šípy mezi lopatkami. Sakra! Nepřítel se na nás začal tlačit z lesa.Otočil jsem se aby mně záda kryl strom před šípy z pevnosti a viděl jsem několik nepřátel jak se přibližují lesem.VYstřéli našich byli doprovázeny nepřátelským sténáním.Další nepřátelé se přibližobvali.VYstřelil jsem na jednoho který se odkryl a vlezl přímo do mojí palebné linie.Vystřelím a rychle přebíjím k dalšímu výstřelu. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:53 pm | |
Za Gondor ! vykřikl jeden z vojáků a vytasil meč. Několik dalších ho následovalo. Vyletělo několik střel, mezi nimi i ta tvoje. Několik nepřátel padlo, dalši přibíhali. Ozval se třesk zbraní. Riw také tasila a spolu s dalšímy třemi vojáky se rozběhla k bráně věže která se právě otevřela | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 12:57 pm | |
Zásah se celkem povedl a zabodl se nepříteli do břicha.Sice to přežil ale způsobovalo mu to velkou bolest a padl mezi prvními.Vojáci tasili a vrhli se na nepřítele do lesa.Riw se rozběhla k nově otevřené bráně.Vystřelím svůj nabitý šíp směrem k jednomu z oken a přehodím si luk přes rameno.Tasím svůj meč a vyrazím za Riw k bráně. Za Gondor. Zařvu a vyřítím se vpřed. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 1:07 pm | |
Brána se otevřela. Váš utok je překvapil. Nastala kráka potyčka. Z druhé strany sez lesa vyříitil tucet vašich. Boj, zdá se, zuřil všude kolem. Po schodech se proti vám řítilo několik mužů. Tohle bude problém, uzke schody pravotočivé, aby utočník měl nevýhodu a musel bojovat levou rukou a tak uzke, že po nich vojáci museli po jednom... | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Tue Jul 22, 2008 1:14 pm | |
Když se brána otevřela náše přítomnost je zaskočila Několik mužů co tam bylo jsme okamžitě udolali.Na hlavy jim dopadli naše meče a oni šli nazem.Ze schodů se vyřítili další nepřátelé.Pustili jsme se do nich. Madam jak se dostaneme na ty schody stačí když si tam soupnou a budou do nás ze shora mydlit. Řeknu když jsem blízko ní.Můj soupeř byl zapálený ale zachvíli jsem ho udolal.Šerm levačkou nebyl zrovna můj oblíbený styl boje.Výkřiky z lesa nedali nic znát.KDo je ve výhodě. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 7:14 am | |
Riw se se dvěma vojáky tlačila dopředu a ty jsi zůstal za nimi. Nevěděl jsi kde jsou tvoji muži. Slyšel jsi ale všudypřítomný zvuk boje a sténání raněných a umírajích. Z lesa právě vycházela zkupinka černých mužů. Bylo jich asi 6 | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 7:46 am | |
Riw se tlačila nahoru na shcody.napadlo mně co je s Berelasem a Berilem.Sice v současné situaci nebyli pod mým velením, ale přeci jen mně zajímalo co s nima je.Jsou to dobří vojáci poradí si.Viděl jsem skupinu černých mužů.Zasunul jsem meč do pouzdra a připravil luk nasadil šíp zamířil počkal až budou na dostřel a začal sem po nich pálit. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 7:52 am | |
Jeden z vojáků padl se šípem v břiše. Ostatní se s řevem vrhly na tebe. Další ještě padl zašažen tvou střelou ale zbylí 4 se s tasenými meči vrhli na tebe. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 8:12 am | |
| Dol Amroth-pozorovatelna
Dva jsem zasáhl to bylo dobré.Zbytek tasil a vrhl se na mně odložil jsem luk a rychle tasil meč.Ohlédl jsem se jak je na tom Riw a její vojáci a začal jsem pomalu ustupovat k nim.Na schodech bych mněl přeci jen větší výhodu než tady dole.Nechtěl jsem odvolávat jí a její muže protože dobití pozorovatelny byla priorita.Rychle jsem se ještě rozhlédl jestli tady někde není sštít který by se my ted hodil.Připraven čelit náporu nepřátel pomalu ustupuji zpět. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 8:21 am | |
Ustoupit na schodiště bylo to nejlepší co jsi mohl udělat. Využil jsi schodiště ve svuj prospěch. Prvnímu jsi usekl ruku, druhý který ho překročil se bránil, ale i on skončil neslavně. Další dva se stáhli pryč. Vyběhl si po schodech výš, překročil jsi mrtvé vojáky, 4 nepřátele a jednoho vašeho a dohonil jsi Riw která právě spolu s druhým vojákem bojobala v aptře s přesilou 4 mužů | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 9:07 am | |
Štít jsem nenašel ale co.Shcody už byli volné takže jsem mohl postupovat v klidu.První dorážel a skončil s useklou rukou.Další bojuje zuřivě a celkem obstojně šermuje levačkou, ale podaří se my ho dostat ze schodů dolů.Ti další své štěstí nezkoušeli a zmizeli.Otočil jsem se a vyběhl po schodech.Mrtvoly čtyř nepřátel ukazovali že naši jsou skvělý vojáci i když jeden padl.Riw čelila přesila 4. Gondor!!! Zařval jsem a vrhl se na černé muže abych ulehčil Riw a vojákovi. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 9:27 am | |
Vyskočil jsi ze shcodů. Tvůj meč, gondorská čepel, projela jednomu z vojáků bokem. Ozval se výkřik. Voják padl na zem. Riw mwzitím zabila dalšího. Ti dva co přežili se vrhly ke schodum do vyžšího patra | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 9:38 am | |
Zásah se my podařil a muž se zhroutil.Voják zařval a padl.Jednoho z vojáků to vyvedlo z koncentrace a Riw ho zabila.Zbývající se otočili a utíkali výš. Všichni v pořádku? Poddívám se na mrtvého jestli nemá štít.S ním yb se do schodů postupovalo lépe.Nachvíli jsem se zaposlouchal do zvuků bitvy venku. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 9:47 am | |
štít jsi nikde neviděl. Riw se na tebe podívala a pousmála se. Hlídejte nám záda vojáku řekla ti, a vyběhla nahoru spolu se svým vojákem. Podle výšky věže si odhadoval že nahoře jsou ještě tak 2-3 patra. V tom jsi uslyšel dupání. Nahoru vyběhlo asi 6 vojáků. Mezi nimy byl i Flerius | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:26 am | |
Rozkaz madam. Riw pokračovala nahoru a já se postavil ke schodům.Nebude to tam mít snadný.Ta věž byla vysoká.Dupot my prozradil že se někdo dost hlučně blíží.¨Postavil sem se na schody s připraveným mečem.KDyž jsem viděl že jsou to naši v čele s Fleriem tak se my ulevilo. Fleriusi.RYchle nahoru.Riwien je tam nahoře ještě s jedním vojákem sama. Řeknu a otočím se a pádím nahoru na pomoc. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:31 am | |
Flerius jen kývnul a spolu s ostatnímy se vrhly nahoru. Bežěl si za nimi. V patře byl zuřivý boj. Riw stála zády k vojákovi a bojovali s desítkou vojáků. Náhlý příchod vaší posili zcela zrvátil průběh bitvy. Začala zuřivá bitva psoílená o příchozí z horního patra. Jedne voják se rozeběhl proti tobě, narazil do tebe a spolu s tebou se zkutálel ze schodů. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:37 am | |
Bitva nahoře neprobíhala dobře, ale my jsme síly rychle vyrovnali.Z vrchu příbíhali posili.Všichni proběhli kolem mně a já zůstal před schody.Srazil jsem jednoho nepřítele ale pak se proti mně se rozběhl další který mně srazil ze schodů a oba jsme sletěli spolu.Viděl jsem jen schody strop zed.KDyž jsem se zastavil a snažil se postavit a zorientovat. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:45 am | |
Strašně tě bolela záda. a pravá ruka. Měl si pomuchlanou zbroj. zdálo se, že muž který tě schodil byl v bezvědomí nebo mrtvý. Motala se ti hlava a asi si měl vyražený dech. Už ti bylo i hůř, ale nebylo to příjemné. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:50 am | |
Bolest zad a ruky nebyla příjemná.Podařilo se my popadnout dech.Snažil jsem se postavit a hýbat rukou.Zjištuji jestli ruka není zlomená.Podívám se i po meči protože nebezpečí nepřítele stále hrozí.Sakra hromotluk jeden patří mu to. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise3-Rastr Wed Jul 23, 2008 10:58 am | |
meč ti asi vypadl nahoře, protoře si ho nemohl najít. zeshora se právě zkutálela další mrtvola. Nahoře se pořd bojovalo, doly zřejmě taky, aspon jsi tak soudil podle výkřiků a troubení | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise3-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise3-Rastr | |
|