Středozem: the RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Středozem: the RPG

Forum about middle-earth game.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mise3-Rastr

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Poeet p?íspivku : 1051
Registration date : 10. 04. 08

Píseček
Level: 10

Mise3-Rastr - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 10, 2008 3:43 pm

Dol Amroth

Fleruis vás vedl ven z brány a potom ven do zalesněné poharokatiny. Vedl vás celekm rychle. Ušli jste několik mil když se Flerius zarazil a zvedl ruku. Zkupina černých mužů před námi, je jich 7m jsou lehce naloženi a jsou na pruzkumu, neví o nás šeptnul ti rychle Flerius kopu informací. Ty jsi nic neviděl, jen stromy
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Poeet p?íspivku : 666

Píseček
Level: 1

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 10, 2008 3:53 pm

Dol Amroth

Šli jsme poměrně rychle.Flerius byl zvyklý na trochu jiné tempo než my pěšáci.Ale za nějakou dobu jsme si zvykli.Míle ubíhali a my stále šli.Flerisu se náhle zastavil.Když na mně vychrlil informace byl jsem jemně překvapen jak je ví.
Rychle schovat.Je risk nechat si je v zádech.Počkáme až jim budeme v zádech a přepadneme je.Nebo máte klepší nápad?
Šeptnu tiše k mužům a Fleriusovi.Sám se schovám za rozložitý keř hned vedle mně.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 1:58 am

Dol Amroth

Flerius pokračoval. Nejsou problém, nemají mezi sobu stopaře řekl a ukázal na stezku tkerá se vinula vedle. Půjdou tudy, nejlepší bude si na ně počkat. dořekl. Udivilo tě, co všechno dokáže odvodit nebo možná odhadnout... snad má pravdu
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 2:35 am

Dol Amroth

Nenadarmo to byl asi jeden z nejlepších stopařů Amrothu.Jen mně zajímalo jestli to hádá nebo to opravdu ví.Ted na tom nezáleželo.
Dohlédl jsem na o aby všichni byli patřičně ukryti.VYtáhl jsem potichu meč z pouzdra a čekal.
Tohle čekání nesnáším.
Letělo my hlavou.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 9:06 am

Dol Amroth

čekali jste. Nepřátele byli dost hluční. Asi je nenapadlo, že by tu někdo mohl být. Už byli poměrně blízko. Viděl jsi jak Flerius napíná luk. Už byli téměř u vás...
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 10:07 am

Dol Amroth

Uběhla chvíle čekání a nepřátelé byli slyšet.Nepočítali s malou skupinkou gondorských vojáků.Pohlédl jsem vedle sebe kde Flerius netrpělivě napínal luk.Už byli u nás.
Ted.
Řeknu a počkám až vystřelí šípy.A vrhnu se z křoví na nejbližší nepřátele.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 11:13 am

Dol Amroth

Šíp vyletěl a zapíchl se jednomu z vojáků do čela. V tu chvíli si vyskočil ty a vrazi lsvůj meč dalšímu do břicha. Další dva apdli rukou tvých mužů. V tu chvíli vyskočil Flerius a svoje dýky zarazil dalšímu do krku. Ostatní zmateně zírali. Rychle se ale vzchopili a tasili zbraně
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 11:21 am

Dol Amroth

Šíp vyletěl přesně a zabodl se do čela jednomu z vojáků.Zkočil jsem na toho vedle zasaženého který byl stále v mírném šoku.Meč projel břichem jako máslem.Berelas A Beril zabili dva další čistými ranami.Flerius se prosmýkl kolem mne a zarazil dýku do krku dalšímu.Poslední dva se vzpamatovali a tasili.RYchle jsem se vrhl po jednom a rychle zaútočil na břicho.Kryl sem případný proti útok štítem.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 11, 2008 2:30 pm

Dol Amroth

Zkočil si na druhého. Ten odrazil tvuj utok ale pak oba začali utíkat. Flerius schoval dýky a vytáhl luk. Oba byli už dost daleko a Flerisu dál míříl
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeMon May 12, 2008 1:02 pm

Dol Amroth

Ten druhý byl již připraven a trochu mně zaskočil sílou jeho proti útoku.Odrazil mne a začal utíkat pryč i s kumpánem.
Proč se na ně nevrhli i ostatní?
Ted není čas to řešit.V tom vedle sebe vidím Flerea jak vytahuje luk a míří na nepřátele.Zaměřoval dlouho.Viděl jsem ho střelit jednou a ubezpečil mně že je perfektní střelec.Jestli neměl něco společného s elfy tak jsem král Gondoru.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeMon May 12, 2008 1:27 pm

Dol Amroth

šíp proletěl ramenem jednoho a zabodl se do zad druhému. Tak tohle jsi ještě neviděl. Oba spadli na zem a začali křičet. Flerius schoval luk a ušklíbl se. No tak a máme i koho vyslechnout řekl
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 8:28 am

Dol Amroth

Taková střela jakou ted předvedl Flerius se jen tak nevidí.RYchle se rozběhnu k těm dvoum.
RYchle zacpěte jim pusy at tolik neřvou nemusí o nás každý vědět.
Ještě křiknu na vojáky a běžím k těm dvoium.Zbavím je zbraní a snažím se jim zacpat pusu aby neřvali a nepřivolali na nás všechny černé muže z okolí.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 8:48 am

Dol Amroth

A jéjé, tohle vypadá bledě řekl najednou Flerius. Zkupina vojáků, tak 20 možná 30 se blíží ze západu, jdou po větru a budou tu asi za... 5 minut, asi bysme měli zmizer dodal a ukázal směr.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 9:18 am

Dol Amroth

Sakra tohle není dobrý.Opravdu by jsme měli jít.Nemáš něco společného s elfy?
Zeptám se jen tak když běžíme směrem který určil Flerius.
Jak sekra může vědět přesný stavy?
Letí my hlavou.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 11:34 am

Dol Amroth

nikdy jsem žádného neviděl proč? zeptal se Flerius a vedl vás kousek stranou. Tam zastavil. No tak tady jsme v bezpečí. Musíme tudy a vzít to kolem. Je jich tu nějak víc než jsem myslel. řekl a ukázal rukou. Oba vojáci na něj zírali spíš s udivem
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 11:38 am

Dol Amroth

TA střela.Tohle jen tak nikdo nedokáže.
Pochvíli jsme se zastavili a popadali dech.KOukali jsme na Fleriuse trochu vyjeveně.
Promin nám naše pohledy ale ja ktohle dokážeš?Odhadnout kolik jich je a jak jsou naloženi?
Pomalu vykročím směrem který ukázal Flerius.Tahle průzkumná akce nebude jen tak lehká jak jsem čekal.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeTue May 13, 2008 12:16 pm

Dol Amroth - les

No naložení jsem poznal protože jsem viděl jejich stopy. Prošli tudy kudy mi jen chvíi před námi, kolik jich je se dá poznat podle hlasů a taky jsem je viděl skrze stromy... řekl a pousmál se pak vyrazil sviřně ale potichu lesem.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeWed May 14, 2008 5:09 am

Dol Amroth - les

Pousměju se taky.
Zvláštní ničeho jsem si nevšiml.To bude tím že jsem se po tom ani nekoukal.
ODpověděl jsem Fleriusovi a vyrazil za ním.Asi bude lepší když půjde první a my za ním.Přeci jenom si všímá rychleji než my.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeWed May 14, 2008 10:48 am

Dol Amroth - les

Fleirus vás vedl asi 10 minut. Pak ukázal. Támhle je ta pozorovatelna. Slo o věžíčku na kopci. Jediný problém je, že nás z ní uvidí jakmile vyjdeme z lesa a udělaj s náma krátký proces řekl
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 25, 2008 2:13 am

Dol Amroth - les

To je trochu větší problém.Ještě druhý problém je ta větší skupina co jsme jí potkali na cestě.
A sakra jak z toho ven?
Přemýšlím jak se dostat nepozorovaně k pozorovatelně.Rozhlížím se po nějakých místech kde by se dalo krýt.
Jak se člověk má ksakru dostat k pozorovatelně která je postavená tak aby viděli vše ale k ní se neviděn nikdo nedostal?
Vstekám se v duchu a přemýšlím.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSun May 25, 2008 2:27 am

Dol Amroth - les

Tohle byla zkutečně zapeklitá situace. Neviděl jsi žádnou cestu k pozorovatelně aby tě nikdo neviděl. A nejhroší bylo, že jich v okolí bylo tolik, že kdyby si vás všimli tak svolají další desítky. Jisté bylo 1 neměl jsi moc času. Byla jen otázka času než přijde nějaká další zkupina i sem...
Flerius přemýšlel a ostatní spíš jen čekali co řekneš
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Jul 18, 2008 9:31 am

Dol Amroth - les

Napadlo mně převléct se do jejich oblečení, ale to sem zavrhl z důvodu že by na nás poznali že nejsme oni a vyhledávat je nemá smysl v tomhle počtu.
zklamal jsem Nawakiho jako velitel
Přelétlo my hlavou protože v této chvíli jsem neviděl východisko z této situace.Cesta nepozorovaně nebyla a my byli po uši v patálii tohle nedopadne dobře.Vrátím se asi před knížete s pořádnou ustudou jestli něco rychle nevymyslím...., ale nápad se ne a ne dostavit.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Jul 18, 2008 11:25 am

Dol Amroth - les

Nevypadalo to že by vám někdo přišel na pomoc. Flerius se rozhlédl kolem ale pak zavrtěl hlavou. Chce to nějakou habaduru, jako na ty skřety pamatujete? řekl tiše jeden z tvých mužů spíše žertem
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeMon Jul 21, 2008 10:41 am

Dol Amroth - les

Ten žert byl dobrý rád bych ho použil ale tady to nepůjde obzvlášt s těmy počty nepřátel kteří byli všude okolo.Když mně napadlo.....
Ta lest zní dobře.Sice asi nejsou tak tupí jako skřeti aby je to zastrašilo ale......Flerie myslíš že kdybych za nimi přišel pod bílou vlajkou s poselstvím nebo se zprávou nebo něčím takovým že by mně přijali a nezabili?Tak bych se mohl v klidu pohybovat a prohlédnout jejich tábor.
Podívám se na Fleria který jistě znal černé muže lépe než já který je dnes viděl snad prvně.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeMon Jul 21, 2008 10:55 am

Dol Amroth - les

Nevěřil bych tomu, jsou to barbaři zcela oddání temnému pánovi. Ale možná bysme je mohli vylákat do lesa. V lese budou mít jen výhodu počtu, sice značného. Ale nenapadá mě lepší nápad. Leda bysme se chtěli vrátit do hradu s ostudou řekl Flerius zamyšleně
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mise3-Rastr   Mise3-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mise3-Rastr
Strana 3 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Mise3-Ruplikon
» Mise5-Rastr
» Trenink-Rastr