Středozem: the RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Středozem: the RPG

Forum about middle-earth game.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mise2-Rastr

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Poeet p?íspivku : 1051
Registration date : 10. 04. 08

Píseček
Level: 10

Mise2-Rastr - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:30 am

Pevnůstky

Připravte mě a mím mužům jídlo a ubytování a okamžitě mě odvedte za velitelem pevnosti řekl vojákům přísně kapitán a zmizel spolu s nimi. K vám za chvíli přišli další, ubytovali koně a odvedli vás ke stolu. Tam jste dostali chléb, máslo a tvaroh.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Poeet p?íspivku : 666

Píseček
Level: 1

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:34 am

Pevnůstky

Přidržoval jsem Turgora abych mohl slézt z koně.Poté ho sundám a dám koně do péče Haldanovi.
Ať se o něj postarají prosím tě.Kam bych mohl uložit chlapce?
Řeknu Haldanovi a zároven se po té zeptám jednoho z vojáků.Už jsem se těšil na postel a nějaké jídlo.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:38 am

Pevnůstky

Turgor se najednou ke spánku moc neměl. Jakmile uviděl na stole jídlo byl tam první. Ostatní se sedli a začali krájet chléb.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:40 am

Pevnůstky

3li jsme kolem stolů s jídlem když se Turgor vzbudil.Chvíli mžoural a pak viděl to jídlo ani nevím jak se my dostal z náručí už byl u stolu.A cpal se.Musel jsem se smát.
Myslel jsem že si unavený, ale jídlo je dobrá motivace být vzhůru.
Usměju se a sednu si vedle chlapce a dám se také do jídla a pití.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:43 am

Pevnůstky

Turgor zápasil s krajícem chleba. Barbarsky se snažil ho ukousnout. Vojáci se při pohledu na něj smáli. Za chvíli dorazil i kapitán Nawaki a přisednul si. Nikdo nic neříkal, všichni jedli.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 6:47 am

Pevnůstky

Všichni jsme se bavili nad chlapcovým zápasem s chlebem.Když přišel kapitán všichni jsme zvedli hlavy a úklonou ho pozdravili.Všichni jsme byli tišší a v klidu jedli.Byli jsme unavení a utrmácení nevím jak ostatní ale já se těšil do postele.Turgorovi se podařilo ukousnout chleba.S plnou pusou se smál na celé kolo.Bylo hezké vidět ho takhle rozesmátého a štastného.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:12 am

Pevnůstky

Turgor se cpal jak to jen šlo. Vojcái se smáli. I vojáci z pevnosti se smáli. Chudák Turgor si připadal trošku nesvůj. Za chvíli ale bylo jídlo ve vás a vojáci vás do ubytovny.
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:16 am

Pevnůstky

Nedivil jsem se chlapci že byl trochu nesvůj.Když byl v přítomnosti tolika mužů kteří snějí jemu.Ale zachvíli jsme dojedli a ukázali nám kde budfeme spát.Když jsme šli promluvil jsem k Turgorovi.
Neměj jim za zlé že se ti smáli.Život vojáka je jeden veliký boj.Viděli hrozné věci.A ty si jim na chvíli přinesl radost do jejich srdcí.
Sdělím chlapci když pomalu dorazíme k ubytovně.Zaberu nám dvě postele, svléknu zbroj.Uložím chlapce a jdu si lehnout.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:28 am

Pevnůstky

Turgor se na tebe usmál. Dobrou noc pípnul a zachumlal se do deky. Lehnul jsis do postele. Turgor už nejspíš spal. Byl jsi velice unavený. Sotva si dolehnul usnul jsi.

Po nějaké době jsi se probudil. Byla temná noc, ale nějak si nemohl usnout
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:33 am

Pevnůstky

Dobrou hochu.
Lehl jsem si.Hlavou my vířili myšlenky ale já jsem brzo usnul.Spal jsem docela dlouho když jsem se probudil.At jsem to zkoušel jak jsem chtěl nemohl jsem zabrat.Vstal jsem z postele vzal brnění a meč a vyšel jsem před ubytovnu zavřel jsem dveře a oblékl se.VYrazil jsem na cestu po pevnosti.Nikdy sem v žádné nebyl proto mně zajímalo jak to tu vypadá.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:39 am

Pevnůstky

Šel jsi chotbou. Prošel si kolem několika místnosti. Zarazilo tě, že jsi nikde neviděl stráže. Šel jsi dál až si uviděl otevřené okno
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:43 am

Pevnůstka

Procházel jsem jednou z chodeb a nakukoval do místností.Nikde nikdo nebyl to bylo podezřelé.Viděl jsem otevřené okno.To by se nemělo stávat.Obezřetně jdu k němu s rukou na jílci meče.
Co se to tu sakra děje?
Napadne mně.Bud strážný prostě zapomně lzavřít okno nebo něco nekalého a to není dobré.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:49 am

Pevnůstka

Šel si k oknu. Dával sis pozor, protože tohle vypadalo nekale. Podíval si se z okna, ale nikdo tam nebyl. Zavřel jsi ho a otočil si se. Udělal si pár kroků. Najednou si ležel na zemi. Kolem tebe bylo plno trosek a něco hořelo. Vůbec si nevěděl c ose stalo
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:52 am

Pevnůstka

Pomalu jsem se dostal až k oknu.Nebylo nic podezřelého proto jsem ho zavřel.Otočil jsem se že budu pokračovat v průzkumu když jsem se náhle octl nazemi ani nevím jak.POvalovalo se tu spoustu trosek.Byl cítit pach kouře.Snažím se postavit a zorientovat.
Co se to sakra děje?
Proletí my hlavou.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 7:54 am

Pevnůstka

otočil si se. Místo okna tam byla díra ve zdi. Z pokojů vybíhali zamtení vojáci. Dlaší rána a další. Zdál ose, že na pevnost někdo střílí katapulty
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 8:04 am

Pevnůstka

Díra ve zdi byla poměrně veliká.Pevnost se otřásala.
Poplach útočí na pevnost.Ostřelují nás.
Zakřičím a rozběhnu se do našeho pokoje kde mám štít a hlavně kde je Turgor.Tohle bude tvrdá noc.Snad ubytovnu nezasáhli.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 8:06 am

Pevnůstka

DOběhl si do ubytovny. Turgor se třásl pod postelý. Spousta vojáků běhala kolem a narychlo se oblékali. Uviděl jsi kapitána. Všichni k bráně zakřičel arozeběhl se k ní. SPousta vojáku za ním
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 8:10 am

Pevnůstka

Všichni byli v pořádku.Turgor pod postelý.
Chlapče zůstan tam ted to není bezpečné nikde sem se nedostanou.Musím jít a neboj se.
Na zemi vidím se povalovat dýku kterou nikdo nehledá.Postrčím jí k chlapci.
Rozkaz pane.
Chytnu svůj štít a rozběhnu směr brána.Meč nechám ještě v pouzdře neb by se s ním blbě běželo.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 8:13 am

Pevnůstka

ROzeběhl jsi se k bráně. U brány jsi uviděl několik vojáků jak se snaží jí zabarikádovat. Brána se otřásala pod utokem nějakého beranidla. Opět si uslyšel ránu jak na pevnost doapdl další kámen. Brána povolovala. Všichni k bráně, nepusste je dovnitř křičel kapitán
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 8:21 am

Pevnůstka

Běžel jsem jak o život.Vojáci se postupně probírali a někteří polo jiní oblečení běželi k bráně.Několik vojáků se snažilo zabarikádovat bránu.Popdl jsem jednu lavici co jsem viděl a zapřel s ní bránu.Sice t oasi moc nepomůžeale aspon něco.Pomáhal jsem dál zabarikádovávat bránu.
Sakra co se to děje?Z ní to jako by se na nás sesipal celý mordor.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 9:37 am

Pevnůstka

Brána povolila. Dovnitř se vběhli horalové spolu se skřety. Vojáci je ale nepsutili přes trosky brány. Střelci vystřelili do brány a za rbanou vyrostl les kopí.První vlna se nabodla na kopí. Zadžte je !!! Za Gondor křičel kapitán
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 9:44 am

Pevnůstka

Brána povolila.Skřeti a horalové se začali řítit proti nám.Dopopředí se dostali kopijníci.Já z taseným mečem a připraveným štítem jsem se pmalu dostával dopředu také.Brána se sice rozpadla ale naše podpěry brány vytvořili jakousi barikádu na které jsem ddrželi nepřátele.Nad hlavou my proletěla sprška šípů která se sesypala na nepřítele.Dostal jsem se dopředu na barikádu.Sundal jsem z kopí jednoho skřeta a uvolnil tak to kopí aby s ním majitele mohl lépe manipuilovat.VYkryl jsem ránu jednoho ze skřetů a vrátil mu jí.
Za Gondor!
Křičel jsem a snažil se zadržet nepřátele.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 9:55 am

Pevnůstka

Skřeti i horalové utočili dál. V tom ale dlaší kámen proletel zdí a vytvoril další průchod. Dopadl mezi zkupinku vojáků. Dírou ve zdi začali proudit skřeti s horaly. Kapitán Nawaki spolu s několika vojáky vyběhl proti nim
Návrat nahoru Goto down
Dash
Moder
Moder
Dash

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 10:00 am

Pevnůstka

Další a další přicházeli.Nepočítal jsem již kolik jsem jich srazil zpět za bariéru.Když se v tom zbořila zed a kámen smetl několik vojáků.
Sakra!
Zakleju a pustí mse do dalšího skřeta kterého pošlu zpět bez hlavy.Ustoupím od bariéry a běžím pomoci do průchodu.Dvě místa jen tak neubráníme.Tohle není dobré.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Admin
Admin
Nawaki

Píseček

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitimeSat May 03, 2008 12:33 pm

Pevnůstka

Kapitán vykřikl: Držte se, z ostatních pevnůstek tu musí být do hodiny. Vydržte pořád jste ještě drželi oba průlomy a oni nemohli vniknout dovnitř.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mise2-Rastr   Mise2-Rastr - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mise2-Rastr
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Mise2-Ruplikon
» Mise5-Rastr
» Trenink-Rastr