| Mise-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 4:42 am | |
| Lebbenin
Ve velitelství velitel nebyl sám.Ten vysoký voják byl asi kapitán Nawaki.Došlo my když jsem tam viděl velitele a Ranmara.Postavím se do pozoru i když stále držím Turgora za ruku. Pane nusu hlášení z průzkumu.I když jak koukám tak pan Ranmaru má možná hodnotnější zprávy ze skřetího tábora. Řeknu když vidím tu směsici velitelů. | |
|
| |
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 4:54 am | |
| Lebbenin
Vše podstatné už nám řekl Ranmaru řekl ti tvůj velitel. Hádal jsi zpárvně, Ten šedooký muž byl kapitán Nawaki z Dol Amrothu. Přišel k tobě. Děkuji vám vojáku, že jste zachránil mého syna řekl ti a podal ti ruku. Turgor se trošku bál a schoval se za tebe | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 4:58 am | |
| Lebbenin
Nemáte zač pane.Byla čest se s ním potkat a svámy samozřejmně také.Nějaké další rozkazy pane? Vyprostím ruku s Turgorova sevření a podám jí Nawakimu.nedivím se chlapci že se bál.Kapitán Nawaki byl vysoký a silný.Ale neměl se čeho bát. Nemusíš se bát turgore.Tady ti nic nehrozí. Šeptnu směrem k Turgorovi a chytnu ho zpátky za ruku. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 5:04 am | |
| Lebbenin ¨ Víte, uvítal bych vaší pomoc u nás v Dol Amrothu. A váš velitel říkal, že vás a váš tým postrádat může řekl ti kapitán Nawaki a kývl na tvého velitele. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 5:13 am | |
| Lebbenin
Rozkaz pane, kdy vyrážíme?Potřebuju ještě něco zařídit... Podívám se na malého Turgora. A pak můžeme vyrazit.I když by se nám hodil odpočinek.Dnešek byl těžký a my sotva stojíme na nohou teda aspon já.a myslím že Beril se z toho zajetí skřety taky potřebuje vzpamatovat. Odpovím kapitánovi. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 5:35 am | |
| Lebbenin
Nawaki se usmál. Vyrážíme zítra odpoledne, cesta je dlouhá řekl ti. Mimochodem, jestli vám ten chlapec přirostl k srdci, vemte ho sebou. V Dol Amrothu se mu bude líbit dodal ještě a spolu se svým synem odešel z místnosti | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 6:36 am | |
| Lebbenin
Dobře pane sdělím to svým lidem.Zítra odpoledne nashle. Postavím se opět do pozoru a odejdu po nich z místnosti. Chceš jít sem nou Turgore?Ted ještě půjdeme za mými muži do kasáren jim říci že zítra odcházíme. vyrazím s měrem ke kasárnám za svými muži.A s malým Turgorem vedle sebe. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 6:40 am | |
| Lebbenin
Chci jít s vámi a moc rád usmál se Turgor a byl asi dost nadšený. Kasárna byla nedaleko. Za chvíi jsi potkal své muže, Jen beril tam nebyl, řekli ti, že šel pro jistotu za léčiteli | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 6:48 am | |
| Lebbenin
Dobře, aspon bude jistota.velitel nás posílá s kapitánem Nawakim do Dol Amrothu.Odcházíme zítra odpoledne.Takže si odpočinte.Bude t odlouhá cesta. Řeknu mužům a vyjdu opět s chlapcem ven.Ještě se s ním chvíli projdu po městě a pak pomalu zamířím zpět k sirotčinci. Turgore.Tohle je poslední noc co tam ted budeš muset strávit.Zítra si pro tebe přijdu a půjdeme spolu do Dol Amrothu jak řekl kapitán. Řeknu chlapci když dojdeme k sirotčinci abych domluvil ještě jeho odchod. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 7:00 am | |
| Lebbenin
Ta žena vám opět otevřela. Dobrý den pozdravila tě a pak mluvila s Turgorem: Tak co? Jak se ti líbilo venku zeptala se ho a usmála se | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 7:03 am | |
| Lebbenin
Počkám až Turgor odpoví. Nebylo to moc venku potřeboval jsem a velitelem ale chlapec se prošel.Zítra si ho dovedu.Půjdeme spolu do Dol Amrothu.Takže budete mít o starost mín a já ho budu mít u sebe.Jen ještě dneska potřebuji aby zde zůstal.Zítra si pro něj přijdu. Sdělím té paní co se o děti stará.Byli jsme už takříkajíc staří známí.už od té doby co jsem ho se před pár dny přivedl. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 7:21 am | |
| Lebbenin
To jsem ráda, Turgor je moc hodný chlapec, ale vždy je lepší když se o něj postará někdo, než aby zůstával tady, pokud mě chápete řekla ti a vzala asi Turgora zase k sobě. Turgore? bež se rozloučit s ostatními řekla a když zmizel usmála se ještě a zavřela dveře | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 7:23 am | |
| lebbenin
Chápu nebojte. Naposledy se zašklebím na Turgora než se zavřou dveře.Otočím se a sotva s držím na nohách.dojdu si do naší jídelny na jídlo a pak už jenom vzhůru do postele.jsem unavený že nohy už pomalu necítím.A už jsem se těšl až ze sebe sundám brnění.Tohle byli náročné dny. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Sat Apr 26, 2008 7:29 am | |
| Lebbenin
Nakonec jsi se konečně dostal do postele. Po krátké době jsi konečně zabral a usnul.
LOCKED další mise přijde SOON | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise-Rastr | |
|