| Mise-Rastr | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Admin
Poeet p?íspivku : 1051 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 10
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 12:47 pm | |
| Za vesnicí
Sekal jsi mečem nad sebe. Po cvíli se ti povedlo lano přeseknout. Dopadl si tvrdě na zem a vyrazil jsi si dech. Slyšel si boj. | |
|
| |
Dash Moder
Poeet p?íspivku : 666 Age : 31 Registration date : 10. 04. 08
Píseček Level: 1
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 12:50 pm | |
| Za vesnicí
Na asi čtvrtý pokus se my povedlo přeseknout ot blbý lano.KDyž jsem dopadl na zem vyrazil jsem si dech. Sakra Po chvíli když můžu zase dýchat se postavím a rozhlédnu se kolem sebe jak si stojíme.Ještě ztěžka oddechuji.Ale dech už se my pomalu začíná vracet k normálu.Zvuky bitvy se ozývali všude kolem a já jsem se do ní chtěl rtychle zapojit. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 12:57 pm | |
| Za vesnicí
Tví vojáci byli obsypáni skřety. Bojovali zády k sobě. Několik skřetů už bylo raněno a leželi na zemi. Jeden z vojáků měl několik škrábanců | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 1:04 pm | |
| Za vesnicí
Okamžitě se zapojím do boje a postavím se do kruhu.Jeden ze skřetů se do mně hned pustil docela zuřivě.Se stejno uzuřivostí se pustím do oplácení ran.Povede se my dobrý výpad a seknu ho přes břicho skřet odpadne ale hned se o mně pustí další. Najděte mezeru musíme od tu prorazit jinak je po nás. Řeknu vojákům a odrážím skřetí výpady a útoky. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 1:07 pm | |
| Za vesnicí
bylo poznat rozdíl mezi treninkovými zbranemi a temito. První skřet zkončil málem na dvě půlky a druhý nedopadl o moc lípe. V tu chvíli promluvil jede¨n z vojáků. Bežte, já je tu zdržím, jinak to nejde | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:17 pm | |
| Za vesnicí
Už jsem se bil s dalším skřetem když ten voják promluvil.Nachvíli my zatrnulo takž mně skřet málem zasáhl což jsem mu oplatil několika rychlými ranami na tělo. Ačkoliv to dělám nerad až budeš připraven řekni. Sakra tohle se nemělo stát. Pomyslím si. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:20 pm | |
| Za vesnicí
Srazil jsi skřeta na zem a ve střetím útoku se objeila mezera TED BEZTE vykřikl a srazil dalšího skřeta na zem | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:24 pm | |
| Za vesnicí
Skoro se slzami v očích jsem zde nechal svého muže a rozběhl se s mečem v ruce směrem pryč.běželo se mi dobře protože jak jsem se houpal vypadali my šípy z toulce.A luk my ted byl trochu na nic. Poběžte musíme to vzít okolo vesnice ne aby jsme je navedli přímo na ní. Zařvu dozadu na mužstvo.A běžím co my nohy stačí.Myslí my prolétávájí nadávky na sebe sama že jsem vlezl do takové pasti. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:33 pm | |
| Za vesnicí
Většina skřetů se rozeběhla za vámi. Když jsi se ohlédl uviděl jsi Berila jak bojuje se čtyřmi skřety. Bohužel jste měly dost vlastích starostí | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:37 pm | |
| Za vesnicí
Ohlédl jsem se a viděl Berila jak se kryje štítem a mečem vrací údery nestál si zrovna blbě.Spousta jich ale běžela za námi.Což bylo pro Berila dobré. Musíme je navést na farmu. Potřebuju je navést na farmu.Jak jsme probíhali málem jsem upadl když jsem zakopl o kámen.Spadl my luk kterým jsem se ted nezaobíral.A pokračoval dál. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:46 pm | |
| Za vesnicí
Viděl jsi skřety i před vámi. Snažili se vám zablokovat cesu. Viděl jsi snad stovku skřetů. Byli všude kolem vás. Několikrát si musel odrážet skřety co se na vás lepily. Vcelku jsi ale odhadl cestu k farmě | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:49 pm | |
| někde v okolí Farmy
Běžím když se skřeti objeví i před námi.podařil ose nám prorazit jednou mezerou.Vykryju jednu ránu a vrátím majiteli co mu patří.Skřet se skácí na zem a dál nedělá problém.Jenže jich je tu spousta dalších.Probíhali jsme a odráželi skřety. Snad jsme už u farmy. Nemělo by to už být daleko ještě vydržte. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:55 pm | |
| někde v okolí Farmy
Z ničeho nic proti vám vyletělo několik šípů. Několik skřetů padlo a v tom vyběhlo proti vám asi 20 vojáků. Skřetů bylo ale mnohem víc. Střet byl tvrdý. Pročísli jste řady skřetů. SKřeti padali jako suché listí. Pár vojáků padlo ale skřeti se obrátili na útěk. Střelci ještě jednou vystřelili ale pak se už každý staral o raněné | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 10:59 pm | |
| někde v okolí Farmy
Běžím a kolem hlavy my proletělo několik šípů.Naštěstí našich.Doběhneme k vojákům a máme chvíli na odech.KDyž se skřeti přiblížili hneed jsme se do nich pustili.Pln zuřivosti ranou setnu prvního skřeta.Další na sebe nenechal dlouho čekat.Chránil se štítem ale ten nebyl kvalitně vyroben a zachvíli praskl.A skřet přišel o ruku.Boj byl Tvrdý ale rychlý.Skřeti ustupovali. Děkujeme vám. Řeknu vojákům a začnu se starat o jednoho z raněných.Tohle bylo o chlup. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Wed Apr 23, 2008 11:11 pm | |
| někde v okolí Farmy
Kde máte toho posledního? zeptal se tě jeden střelec. Ostatní vojáci se zase poschovávali. Dejte pozor jsou všude řekl ti další | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 7:17 am | |
| někde v okolí Farmy
Ten...Ten tam zůstal. Odpovím střelci.Musíme se dostat na farmu.Postupně opatrně postupuji podrostem. Pojdte chlapi.Musíme se dostat na farmu a pak podat hlášení ve městě. Řeknu chlapům | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:24 am | |
| někde v okolí Farmy
OStatní dva se na tebe podívali. Musíme se vrátit pro Berila řekl jeden z nich. Byla stále možnost že je naživu a třeba zraněn. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:27 am | |
| někde v okolí Farmy
Jasně jdeme pro něj.prominte my mé chmurné myšlenky.Jdeme pro něj.Když se dlouho nevrátíme víte co se s náma stalo. Pomalu se obrátím a vyrazím směrem odkud jsme přišli.Cestou ještě mrknu ke skřetům jestli neměli štít.Jestli jo vezmu si ho a pokračuju dál v cestě. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:30 am | |
| někde v okolí Farmy
Rozeběhli jste se zpět. Doběhly jste na místo kde jste ho nechali, nebyl tam. Na zemi leželo několik mrtvol skřetů. Haldan ukázal na trávu. Podle cestičky to vypadalo, že skřeti ho nesli tudy, snad byl jen omráčen, možná ale i mrtev. Musel jsi se rozhodnout co dál | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:37 am | |
| někde v okolí Farmy
Zpátky jsme byli poměrně rychle.Spousta skřetů zde ležela.Tráva byla zválená a bylo vidět že ho někam táhli. Tak jdeme.Nebo chcete jinak? Zeptám se chlapů ale už znám odpověd a pomalu se vypravím směrem kam šli skřeti.Šel jsem pomalu abych nevlezl do dalšího oka. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:46 am | |
| někde v okolí Farmy
Sledoval jsi stopy skřetů. Bylo to až příliš snadné. Sledoval jsi několik mil stopu až jsi uslyšel skřeky skřetů a uviděl před sebou skřetí hlídku. | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:50 am | |
| někde v okolí Farmy
Sice to bylo snadné ale skřeti si mysleli že už nejsme hrozba.Když jsem viděl skřety.Schoval jsem se jak jen to šlo a snažil se spočítat stav hlídky.Abych věděl jak nejlíp na ně.Ještě prohlížím terén před sebou a sleduji kam se dá schovat. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:52 am | |
| někde v okolí Farmy
Hlídka čítala 2 střelce a jednoho jezdce na Vrrkovi. Vrrk vás zřejmě ucitíl a zneklidněl. Skřeti vás taky asi zavětřili | |
|
| |
Dash Moder
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 10:58 am | |
| někde v okolí Farmy
Sakra to není dobrý Kdo máte luk trefte toho vrka.Přednostně. Počkám na reakci mužstva protože nevím jak jsou na tom s výbavou.A pak se připravím k útoku na skřety co zbydou a přežijou salvu. | |
|
| |
Nawaki Admin
| Předmět: Re: Mise-Rastr Thu Apr 24, 2008 11:12 am | |
| někde v okolí Farmy
Oba vojáci vystřelily. Vrrk padl a skřet na něm také. Střelci nečekali a vystřelili. Oba šípy tě trefily. Žehnal jsi svému brnění. Šípy se od něj neškodně odrazily. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise-Rastr | |
| |
|
| |
| Mise-Rastr | |
|